Kolega mozes da me pobaras na mobilen 076 424 092 ili e-mail mate.kiprijanovski@yahoo.com. Mozam uste utre da ti ja donesam knjigata. pozdrav
Do postarite kolegi, bilo kakva sugestija bi mi znacelo mnogu !
Bidejki imam eden ispit nepolozen od vtora godina, sega treba da odberam eden od predmetive od petti semestar od koj ke se otkazam za da go slusam slednata godina. Si mislev da go odberam toj sto e najlesen, ama ne znam bilo kakvo mislenje e dobredojdeno za od koj predmet da se otkazam ovaj semestar. Predmetite se: Ekonomija na investicii; Bankarstvo; Finansiski menadzment; Megjunarodni finansii. Se mislam koj e najlesen pa gi molam kolegite sto polagale da mi predlozat nivno mislenje.
BLAGODARAM ODNAPRED
Trgovsko ne ti treba ucebnik, jas so prezentacii imav 9 ka, za 2 poeni ja ispustiv 10kata...samo prezentacii i skriptata(samo ja citav) ti e dovolno..Ај совет, дали да купувам оргинали или копија да си зеам за макроекономија и трговско право ?
P.S слушнав некои скрипти/презентации се вртеле за тоа трговско, доволно е само тоа или треба и од книга да се учи ?
Gi stavaa na net-na zephyr, no bez da se zamaras koga gi stavat na net, gi ima i vo mavrovka, taka da si gi zemas gotoviПрезентациите каде можам да ги најдам ? Ги има на нет негде или треба да ги ископирам ?
fala:nenene:
PROMOCIJA :smir:Колеги, ако знаете од Маркетинг менаџмент, Промоција и Управување со производот, кој е најлесен и најтежок?