Велешанец си ги силувал трите ќерки

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp: без коментар :tapp:
стварно нема да бидат фер ако не го осудат доживотно да скапе в затвор и никој да не му се сере

Ова е најгнасна вест која сум ја слушнал во последниве неколку месеци во Македонија, за овој не треба брза смрт, клавање во рудник до крајот на неговиот скапан живот, нека крши камења со раце, па ако треба и нека мутира таму...

Си има институции за ова и ке го решат проблемот, се надевам со најголемата можна казна што постои кај нас. Сепак не сте вие што ги оформуваат правилата а додека смислувате вакви психопатски третмани, размислете шо посакаувате, колку и да е монструм човекот.

А за смртна казна е друг муабетот...

П.С. Јас сум за смртна казна.

Најлошо од оваа ситуација ќе го извлечат децата, нивните трауми ќе траат до крајот на своите животи, нема опоравување и бришење на тие спомени, можеби сега не се свени што навистина им се случувало, но како и да е психички животот ќе им биде пекол...

Што и да посакуваме, знаеме какви се затворските институции кај нас и како лесно може да се избега, а најмалку па би сакала кретенов да излезе на слобода и да го повтори ова пак.

--- надополнето ---

Најлошо од оваа ситуација ќе го извлечат децата, нивните трауми ќе траат до крајот на своите животи, нема опоравување и бришење на тие спомени, можеби сега не се свени што навистина им се случувало, но како и да е психички животот ќе им биде пекол...

Ова е најлошото и ниедна казна што би ја добил психово не го лечи :(

Не се разликувате и вие многу од овој ,кажувате грозоморни начини како да се убие ваков монструм ,и инјекција ќе ја заврши работата. Не се обидувајте да бидете како него ,бидете подобри. Прашањето не е што ќе прават со "човеков" ,туку со неговите ќерки ,како ќе го продолжат својот живот.

Значи ова кога ќе го прочитам... Океј е вака да послужи за истурање гнев, ама како пример сигурно нема да послужи. Стварно мислите дека тие имаат доволно ментално здравје во себе за да размислуваат на тема причина и последица? Стварно мислите дека некој воопшто размислува кога го извршува тој чин? Потребата од казни е показател единствено на тоа дека сме пропаднале како општество. Казната не е решение на било кој проблем, туку фрлање пепел на веќе помината непосакувана работа. Oops, our bad.

И јас мислам така...тој е веќе казнет со тоа што е психички растроен. Жалосно е за децата, премногу жалосно, тоа се психофизички трауми кои тешко може да се надминат.

со нож под грло да му се пресуде пред цел Велес!!!!!!!!

Сечење пенисот без анестезија и ставање во машина за мелење месо...
и да му направат плескавица па нека си ја јаде ...

Многу ми е жал за девојчињата тоа е траума животот им е уништен а за овој неам збор казна најстрога!

Значи ова Велесов тешка работа, што ти прае долгогодишно труење од топилница.
Немам зборови, згрозен сум, не можам ни да помислам низ се што поминувале девојчињата и како тоа ќе се одрази понатака низ нивниот живот.
Не знам колку треба да си расипан, да немаш ни грам у тоа главата за да напраеш ваков гаден чин и тоа на своите ќерки. Па се чудам како е можно толку време да го правел тоа и дури сега да го забележат, не и било ли нешто невообичаено на жена му, на блиските? И пак ќе речам тажно е за девојчињата, се надевам дека ова ќе успеат да го пребродат и да нема големи последици во нивниот живот иако тоа е тешко да се предвиди...

Одвратно! Само луѓе со болни умови можат да прават вакви одвратни работи.

Овај треба да го снајди иста судбина ко оние во Мексико шо висеа на мостот обесени на чингел. Гнаса !!!

Сакав да отворам тема за ова, ама знаев на какви коментари ќе наидам, па се премислив...
Лесно е да го убиеш човекот кој правел такви ствари на сопствени деца, ама треба да имаш памет у глава, нерви, да немаш предрасуди и да имаш муда за да допреш до него за да СФАТИ што направил, да пробаш да го средиш колку - толку, а секако законот после нека се справува со него.

Жални ми се девојчињава зашто претпоставувам какви трауми ќе имаат во животот и претпоставувам во какви личности ќе се развијат...
Се надевам дека нашиве психолози и психијатри ќе ги фатат у раце во најбрз можен рок пред да биде касно...
На овој веќе некој му ја заебал психата чим бил способен за ова..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom