Фк Вардар - Фк Пелистер 28.08.2010,20 часот

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи ?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Ајде некој ако може да даде инфо за конвојов денес , каде се се поминуваше по кој булевари, улици и населби, колку народ, нешто интересно, реакции ....... Слики , Видеа ако имате стајте да видиме.

тие ни се братски групи и доаѓаат како подршка на Клубот и навивачката група за ова дерби:)......а луѓето што доаѓаат од Велес,Неготино и Кавадарци се Вардарци со црвено/црни обележја......
немој вие само да дојдете 3 автобуси(150 души) за град од ваш калибар(каде што освен патритизмот,НАЈМНОГУ ви е развиен и локал-патриотизмот т.е. фазонот АНТИ-СКОПЈЕ).....останува утре да видиме кој колку се собрал (дома/гости) па да правиме споредба за бројност,кореографија,навивање,кортео,баклијада.....

јбг НИЕ барем и во ВТОРА лига ќе навиваме:toe:

Значи ти текна што глупост напиша во претходниот пост?!
Па овие што ти ги кажа дека ќе идат со нас нас каква група е ?сигурно не ни се душмани што идат со нас можеби не збратимени како вие до толку како интимни браќа ама си идат дечките со нас
не ми одговори со какви знамина и маици (во која боја)ќе дојдат вашите другари

друго ќе те разочарам изгледа само два автобуси ќе идиме до душа и тие сме многу за вас ама ај сабота нема што да се прај па ќе додјидме пак да ве надвикаме како летоска
за патриотизмот си во право Голем е за разлика од кај вас каде од сто к*ра деца се собрале од цела источна и западна Македонија и така тие тоа кад се сељо покондури и кога некој од кај вас населен во некое село бог иза леџа(на 20 км од центар,драчево,јоромлери,кадино,трубарево,инџиково,стајковци,визбегово,геге и др) ќе го слушнам арно ми напрајвме или кажавме на провинцијалците :tapp:
Утре се надевам дека ќе бидете повеќе од последниот пат кога бефме на иста трибина и ќе може леабарот да сними едно видео од подалеку кутриот тој само од две три метра снима и со јака музика во позадина за да не се слушаме само ние
И стармота е ако не бидете барем 1000 на толку јадење лајна на тв па вечерна утакмица па не знам спектакал па уште спремање од пред две недели (не изигравте со турново)и при толку помош од цело скопје кое навива за вас да не имате бакњада салам ама за котизација и долгот према ффм и другите државни инститиуции колја работа Брацо се враќа сега сте многу јаки
Да не знае човек дали да ви се смее или да ве жали со гајда
Како и да е Ние ќе дојдеме !а вие?
За втора лига вие прво испаднете па ќе видиме дали ќе навивате :salut:

Па овие што ти ги кажа дека ќе идат со нас нас каква група е ?сигурно не ни се душмани што идат со нас можеби не збратимени како вие до толку како интимни браќа ама си идат дечките со нас

друго ќе те разочарам изгледа само два автобуси ќе идиме до душа и тие сме многу за вас ама ај сабота нема што да се прај па ќе додјидме пак да ве надвикаме како летоска
за патриотизмот си во право Голем е за разлика од кај вас каде од сто к*ра деца се собрале од цела источна и западна Македонија и така тие тоа кад се сељо покондури и кога некој од кај вас населен во некое село бог иза леџа(на 20 км од центар,драчево,јоромлери,кадино,трубарево,инџиково,стајковци,визбегово,геге и др) ќе го слушнам арно ми напрајвме или кажавме на провинцијалците :tapp:
Утре се надевам дека ќе бидете повеќе од последниот пат кога бефме на иста трибина и ќе може леабарот да сними едно видео од подалеку кутриот тој само од две три метра снима и со јака музика во позадина за да не се слушаме само ние
И стармота е ако не бидете барем 1000 на толку јадење лајна на тв па вечерна утакмица па не знам спектакал па уште спремање од пред две недели (не изигравте со турново)и при толку помош од цело скопје кое навива за вас да не имате бакњада салам ама за котизација и долгот према ффм и другите државни инститиуции колја работа Брацо се враќа сега сте многу јаки
куртон ај не сери прво тепајте и надвикајте не па после збори....

куртон ај не сери прво тепајте и надвикајте не па после збори....
Боли вистината А?Знам дека вие тешко но што да ви правам вие тоа го дробевте сега сркајте 2лига!!!
Тоа куртон на таткоти а не мене глушец еден а извини и да те прашам за кој навиваш?за вардар или ман утд фан си?

а сигурно ти се од овие селата па се осети погоден и затечен што почна да вреќаш ама ако ти си поблиску до аеродромот од другите :smir:

Боли вистината А?Знам дека вие тешко но што да ви правам вие тоа го дробевте сега сркајте 2лига!!!
Тоа куртон на таткоти а не мене глушец еден а извини и да те прашам за кој навиваш?за вардар или ман утд фан си?

а сигурно ти се од овие селата па се осети погоден и затечен што почна да вреќаш ама ако ти си поблиску до аеродромот од другите :smir:
Па не знам која вистина тоа што сме побројни од вас?Тоа што сме од главен град?Тоа што имаме подобри кореографии?Тоа што имаме подобри бакљади?Тоа што увек бегате?А ти можеш слободно да јадеш гомна ама разбери дека има уште 30 кола за играње не е последно коло а тоа кој ке оди во втора лига ке правиме муабет!
глушец оф леле види си го потписот бе ебано газе:pos2:И ке ти одговорам за кој навивам коа ке ми кажеш ти за кој навиваш за Баир или пАлистер?
И не не сум од селата од строг центар сум...Али ај ке се видиме утре!

Па не знам која вистина тоа што сме побројни од вас?Тоа што сме од главен град?Тоа што имаме подобри кореографии?Тоа што имаме подобри бакљади?Тоа што увек бегате?А ти можеш слободно да јадеш гомна ама разбери дека има уште 30 кола за играње не е последно коло а тоа кој ке оди во втора лига ке правиме муабет!
глушец оф леле види си го потписот бе ебано газе:pos2:И ке ти одговорам за кој навивам коа ке ми кажеш ти за кој навиваш за Баир или пАлистер?
И не не сум од селата од строг центар сум...Али ај ке се видиме утре!

Никој не рече дека не сте побројни?Главен град сте ама до кога?За подобри кореографии не знам во последно сте подобри не за друго туку имате повеќе финасии и ние да имавме буџет како вие 20000 евра што кажа в.... во наша тв не знам што ќе имавме .За бакљите исто важи се е до парите другар за сликата на трибина
Ама за ова дека сме бегале не знам ме изнасмеја во два ипол сабајле ова го сонавше во некој твој ултрашки и хилигански сон или што е работата некој дете да не те лажи?Кога сме бегале и каде тоа ?
Да не е во кавадарци на ракомет или куманово на ракомет или струмица фудбал?Каде како прлици сте куртулвале (прашај некој постар член на твојата група)
реков можеби не сме финасиски смпремни ама за средба кога сакате и каде сакате ете оти не дојдовте во новаци?ама ај осеќам дека гадно ќе го јадите не на неутрален терен туку на ваш сезонава и тоа во ракомет !не за друго оти на фудбал има многу желки што на ваш терен тоа и на наш
како и да е ние на ваша трибина дојдивме само два автобуса па сега ти нешто чалами креваш тука форумот сме бегале ох мори мајко оди легни си бе дете а за сата не ми се прај поќе муабет дека со очи ја немате видено

За втората лига викаш има уште време така те лажат тебе воџите твои дека со -3 сега и парична казна и денес што ќе изгубите ќе се спасите ?Тешко јас имав пишано и порано на форумот дека вие сезонава за тоа што ффм ви прогледа низ прсти за котизацијата има цела сезона да биде привезок на хари и компанија ама ајде ќе ви текни има време како што велиш ти ума уште кола30 до крјаот ,само не знам од кај ќе земите бодови ?кога нема да ве пуштат на гостински терен ама што има врска тоа е ваш проблем вие важно ќе навивате и 2лига!

Глушец ама што па ти си ставил на автар стаорец не јас !За потписот ми текнува уште пред една година ми се смееше и се крстеше како може 29 годишен човек тоа да го стави е па пријателе кога вгодина и вие ќе одите 2лига ќе те видам што потпис ќе ставиш јас сум видел како е ебани две години да ти се плаче кога ќе одиш на стадион и по селата ќе одиш на гостовање се заради тие во потписот мој ама ајде мал си уште ќе порасниш пак ќе видиш кај лежи зајакот
Овај за баиорт или Пелистер ти е стварно глупо кој е тој баирот имаш ти престава нешто или што си прочитал од марче па сега нешто имитираш ?Знаеш дека половина тим (играчи)на баирот се редовни чкембари а за управата нивна да не ти зборам дел од ветерани и истакнати членови на Чкембари
Кој сега навива за баирот ?а кој за Пелистер?Размисли малку пред да пишиш нешто!!!а ако не знајш и не тие јасно нешто прашај

Каде е тоа строг центар на градот?па нели сите вие на форумот сте од центар само не навивате нешто за кк фк работнички нели тие од центар и дебар мало се за работнички а сељаците за вардар

Утре сигурно дека ќе се видиме ама што ако се видиме пак исто ќе биди

1.Никој не рече дека не сте побројни?Главен град сте ама до кога?За подобри кореографии не знам во последно сте подобри не за друго туку имате повеќе финасии и ние да имавме буџет како вие 20000 евра што кажа в.... во наша тв не знам што ќе имавме .За бакљите исто важи се е до парите другар за сликата на трибина
Ама за ова дека сме бегале не знам ме изнасмеја во два ипол сабајле ова го сонавше во некој твој ултрашки и хилигански сон или што е работата некој дете да не те лажи?Кога сме бегале и каде тоа ?
Да не е во кавадарци на ракомет или куманово на ракомет или струмица фудбал?Каде како прлици сте куртулвале (прашај некој постар член на твојата група)
реков можеби не сме финасиски смпремни ама за средба кога сакате и каде сакате ете оти не дојдовте во новаци?ама ај осеќам дека гадно ќе го јадите не на неутрален терен туку на ваш сезонава и тоа во ракомет !2.не за друго оти на фудбал има многу желки што на ваш терен тоа и на наш
како и да е ние на ваша трибина дојдивме само два автобуса па сега ти нешто чалами креваш тука форумот сме бегале ох мори мајко оди легни си бе дете а за сата не ми се прај поќе муабет дека со очи ја немате видено

3. За втората лига викаш има уште време така те лажат тебе воџите твои дека со -3 сега и парична казна и денес што ќе изгубите ќе се спасите ?Тешко јас имав пишано и порано на форумот дека вие сезонава за тоа што ффм ви прогледа низ прсти за котизацијата има цела сезона да биде привезок на хари и компанија ама ајде ќе ви текни има време како што велиш ти ума уште кола30 до крјаот ,само не знам од кај ќе земите бодови ?кога нема да ве пуштат на гостински терен ама што има врска тоа е ваш проблем вие важно ќе навивате и 2лига!

Каде е тоа строг центар на градот?па нели сите вие на форумот сте од центар само не навивате нешто за кк фк работнички нели тие од центар и дебар мало се за работнички а сељаците за вардар

Утре сигурно дека ќе се видиме ама што ако се видиме пак исто ќе биди
1. болд Оваа сезона имаме 50 000 евра за користење од Сетинов лично :wink: :tapp:
Препрочитај се малце,праиш муабет за некои пари што се користеле само 1 полусезона,ни толку дали беше. А што било пред тоа,што после ?
Сега кој не финансира ? Веројатно си читал низ фан клубот ВАРДАР како се собираат пари оваа сезона,и колку успешно се прави тоа. Продавање карти,маици и сл.
2. болд- самиот си одговори зашто немало ништо.
3. За тоа ќе збориме после тие 30 кола. И лани сите мислеа дека нема да се спасиме,па се случи спротивното. Сега може е мн поразлична и потешка ситуацијата од лани,али пак,у нашево првенство ништо не се знае.... За 2 лига да,ќе навиваме зашто да не,ние сме тука за ВАРДАР безразлика во која лига игра....
4. Можда некои членови на Комити идат и на баскет за Работнички,али за фудбал нема теоретски шанси. Збориш глупости само.... кутриот тој,незнае каде е центарот на Скопје :( Ај ви реков,ќе ве прошетаме до ГТЦ ако сакате,да видите :)

--- надополнето ---

И уште нешто... Оваа сезона,а посебно овој натпревар е обид да се врати стариот сјај на ВАРДАР. Инциденти или нешто слично нема да помогнат у тоа. Не ни е целта да се докажуваме со некој кои не ни се ни до колена во моментов.

1. болд Оваа сезона имаме 50 000 евра за користење од Сетинов лично :wink: :tapp:
Препрочитај се малце,праиш муабет за некои пари што се користеле само 1 полусезона,ни толку дали беше. А што било пред тоа,што после ?
Сега кој не финансира ? Веројатно си читал низ фан клубот ВАРДАР како се собираат пари оваа сезона,и колку успешно се прави тоа. Продавање карти,маици и сл.
2. болд- самиот си одговори зашто немало ништо.
3. За тоа ќе збориме после тие 30 кола. И лани сите мислеа дека нема да се спасиме,па се случи спротивното. Сега може е мн поразлична и потешка ситуацијата од лани,али пак,у нашево првенство ништо не се знае.... За 2 лига да,ќе навиваме зашто да не,ние сме тука за ВАРДАР безразлика во која лига игра....
4. Можда некои членови на Комити идат и на баскет за Работнички,али за фудбал нема теоретски шанси. Збориш глупости само.... кутриот тој,незнае каде е центарот на Скопје :( Ај ви реков,ќе ве прошетаме до ГТЦ ако сакате,да видите :)

--- надополнето ---

И уште нешто... Оваа сезона,а посебно овој натпревар е обид да се врати стариот сјај на ВАРДАР. Инциденти или нешто слично нема да помогнат у тоа. Не ни е целта да се докажуваме со некој кои не ни се ни до колена во моментов.

Ајде бе до колена викаш ?!а што не кажиш дека стоиме и зад вас па да биди целосна сликата и како се поткачуваме на некое столче за да ви вгнетиме одпозади
За сијајот цело ск го кренавте на нозе па и МТВ да врши пренос ама ова не знам колку ќе ви биди од корист и колку луѓе ќе останат дома да гледаат кошарка Македонија и бих и исто времено на мтв вардар-Пелистер

Сега да почниме од позади како што сакте вие ;
4Тоа беше само чист мајтап со овај јакиот комита до коска дека сите се од центар на форумот инаку јасно мие колку толку кој за кој навива до душа и на самите скопјни не му баш јасно оти една сезона се за едни а друга за други ама ај муабетот ми беше за кк Работнички
Како бифшите воџи на комити едни беа за работнички (ненад-нешо)и мзт(жути)па ако сакаш и овај сегашниот слаткарот влатче е бивши од цпб и понекогаш одел кај нив на трибина
него ја одовлеков работата сакав да кажам дека ако си од центар и дебар мало треба да си за кк работнички
За тоа да ме шеташ низ гтц не се мачи туку дај прошетај ме низ стара чаршија и на гробот на Гоце Делчев и до бит пазар да скокниме дакупиме некој мобилен или цигарчина или крај краева ако си толку добар однеси не до аеродром во бисер а не во гтц
3лани за лани куртуливте ама секоја ден не е велегден само како што рече и ти има време после денешниот натпревар ќе ви текне кај сте и што сте и полека пакувајте ги куферите
викаш ништо не се знае ?Се се знае само што вие не можете да се разбудите уште од сонот(бајката)што ви ја претставуваат вашите воџи
2точно така сам одговорив за на фудбал ама за на ракомет и на нетурален терен не ти се слуша ?ако бе најјаки сте вие на сите форуми(старнски за навивачи) ве има
1искрено ме боли кур*т од кај ви се парите имате трошите можи од тие 20000 евра што беа уште трошите или пак нешто од брацо сега зедовте како војводи што земаа ама ако реков ваша работа
Но немој тие приказни да ми ги продаваш мене дека од карти и маици сте се само финасирале Значи мора да финасира некој па уште се чукат3е во гради дека вие тимот го плаќате одржавате
смешки кајбефте вие бе пред еден месец кога немавте 6000 евра да дадете за котизација или сега продадовте еден милјон маици и карти и членски па сега имате за се за играчи за вечерен термин за кореографија за бакљи и ред други работи хахах нече мочи ове ночи другарче тој филм на друг кажи му го

Поздрав и се гледаме повторувачи во вечерното училиште !!!оти доаѓаат битолските професорите ваши!!!

--- надополнето ---

Cekam utre od Ckembarite, da eci: CAIR DRZAVA :aplauz:
Ти само чекај !инаку знаеш дека некој во прилеп умрел од чекање а ти ќе бидеш вториот во кондово:baeh:

[/COLOR]
Ти само чекај !инаку знаеш дека некој во прилеп умрел од чекање а ти ќе бидеш вториот во кондово:baeh:

Sto se izglupiras? Da bese clen na Ckembarite, ke znaese deka na sekoj natprevar protiv Vardar, vikate: Cair Drzava i Skopje- Albanski grad :bravo:

Sto se izglupiras? Da bese clen na Ckembarite, ke znaese deka na sekoj natprevar protiv Vardar, vikate: Cair Drzava i Skopje- Albanski grad :bravo:
Стварно си албанец се гледа од авион !!!и ништо чудо со агимче да сте блиски по посотот твој и познавањето како тоа ние навиваме ?!
абе уплашен прво не бегај како стално што бегате седи уклуцен цело време и прави муабет и прашај што сакаш да прашаш а не само уклучисе и пиши и бегај не те кара никој не те тепа што си се усрал толку :toe:ќе те носам на бајач кај оџата
Ние никогаш не сме викале чаир држава ниту пак некогаш ќе викаме
Имаме само една песна за тоа и е малку лево чаир малку десно сарај малку горе кондово цело скопје ....
Така ако сакаш ела утре на стадион и ти примем уште повторувачи во вечерното оти ете гледаш од сите населби ќе има па сег би требало и вие да дојдите да се образовате малку или посигурно е на тв да гледаш а ?:salut:

Хаха:zver::zver::zver:
Чаир Држава....:pos::pos::pos:..
Никогаш Чкембари не скандирале-Чаир ДРЖАВА,а и никогаш нема да скандираат...
Песните (ја наведе Горан во погорниот пост)поврзани со "етничките албанци":buum:,се само РЕПЛИКА за "Легендарните скандирања" на Комити-Битола Село,Па скандирањата за Банките,за градењето на Скопје со ПАРИТЕ НА НАРОДОТ:tapp:...
Ова не се скандира дека Чкембари ве "сакаат" вас,сосема обратно е...ама сепак треба да им се реплицира на Комити.
Кога тие скандираат Скопје главен Град...Скопје 2014...за банките,,,,мора да им се врати на "нивно соодветно ниво..."..
Инаку лично јас,како навивач со повеќе годишно искуство сум апсолутно против ваквите скандирања-од двете страни...
Никаде во светот СЕРИОЗНИ навивачки групи-не прават кореографии за некои ВЛАДИНИ ПРОЕКТИ,не прават песни за некои ОГРАБЕНИ БАНКИ,ШТЕДИЛНИЦИ....:tapp::tapp::tapp:
Точно е дека не се БИРААТ СРЕДСТВА ДА СЕ ПОНИЖИ противникот,ама тоа треба да биде на трибина,а не со некои политички,економски скандирања...:tapp:

Горанче...
Да ги имавме тие 20.000 евра верувај ке имавме секоја утакмица нови мајци и транспаренти...али од тие пола ни беа дадени ете гледај го уште еднаш клипот ке ти стане јасно и тие беа дедени пред 2 години....А тоа дека не се самофинсансираме т ој проблем е али секоја утакмица има карти кој си плакаме и идат во нашата група до сеа 2 вида на мајци излегоа ете пари и од нив..Па со металург бевме 400-500 души сеа ти пресметај колку е тоа коа ке помножиш со 50 од карти....и така секоја утакмица..За оваа утакмица од џеб дадовме пари за да се игра вечерен термин со надеш дека од карти ке си ги вратиме а и ке ги вратиме верувај....А за котизацијата како да ја платиме кога се дозна 1 ден пред извлекувањето?Вие да соберете за толку кратко време може?И што ти значи тоа главен град до кога?Сакаш да кажеш дека веќе нема да бидеме?Сигурно ке ни го урнат аеродромот и сите трговски па кај вас ке градат и вие ке сте главен град:pos2:И тоа тебе кур да не те боли ја за кој сум дали за вардар дали за манчестер едно е да си навивач друго е да си фан (манчестер)!Не бегате?Што беше тоа хрватска?Па се дрзнавте да нападнете група што до вчера пиевте пивце со нив пред утакмица....И те молам прекини со тоа за салата кога вие не ни дадвоте да влеземе да ВИЕЕ!!!!Писмено пративме не одбивте вие бевте управата тогаш мислам беше пред 2 сезони тогаш игравме фудбал одма после тоа и ракомет се играше...Тоа дека ракомет ке не плеснете и фудбал сонувајте си знам како е да имаш комплекс и дека те боли вистината па сеа е ај ке видите демек....И да подобро ке живеам со шонци него со грци барем они ни ја признаа државата а грците не....Они не оспоруваат во развивањето а ја да работам кај грчки газда и да одам во грција на одмор не фала не сум битолчанец!

Ќе има ли вечер пренос од дербито?

да де јас се заебав што оговорив како стојат работите кај нас во однос на УГЕ и Војводи и нивната подршка за нас..........туку што правиме со вашите знамиња ЕДЕН ГРАД со две различни знамиња Лозари и Кавадарци......јас барем ти објаснив дека тоа се нивни бои на нивни клубови.....што е со знамињата ваши зелено,плаво,црвено/бели??//али нема врска се разбираме сите..НИКОЈ НЕ САКА да попушти..тоа е јасно:)

па да де вие се вадите секогаш немаме пари,никој нас не ни дава,вие сте богати бла бла бла.............НИЕ барем ДАДОВМЕ средства да се одгира во вечерен термин(каде што цената е дупло поскапа за користење на стадионот),а вие НЕ МОЖЕТЕ во СК да дојдете над 3 буса,не па да направите некој поголем спектакл со оглед на настроеноста што ја имаат Битолчани кон Скопје,а имате и поголема мотивација па и бројност да направите некој спектакл......али тоа си е ваше

да де па вие сите сте од градот на Конзулите ИЗРАСНАТИ,во Скопје школовани,се нај нај БИТОЛСКО ИМАТЕ....ок за ова не се бунам во право си:)

колку толку ние барем ова дерби го одржуваме за секоја утакмица кога ја играме со вас било дома било во гсоти,НО ШТО ПРЕЗЕМАТЕ ВИЕ за ДА ДОПРИНЕСЕТЕ ЗА ОВОЈ СПЕКТАКЛ...освен јадењето бурек па фала богу и вие еднаш да не надвикате,да се соберете повеќе бла бла бла.......место вие да бидете како сплитска Торцида и да направите спектакл дома и големо гостовање во Скопје,ние ви го земаме тој примат(дома бројка со вас сме по мин 600/700 души,на гостовање ви доаѓаме во бројка од 250 до 400,секогаш ви доаѓаме со кореографии,баклијади...........А ВИЕ????????)

те уверувам дека нема да бидеме како вас па да се собереме и да навиваме при крај на колото во втора лига т.е. за натпреварот за влез во прва лига(шуќур од натпреварот со Шкендија во Струмица си набивте комплкес до најголемо гостовање во државава,а пред тоа КАЈ БЕВТЕ)

али доста со вакви муабети кога ниту јас ниту ти нема да си попуштиме,јбг секој си ја брани својата група,град и клуб за вакви настани.....останува вечер како ќе помине утакмицата,а богами и навивањето:)
жално е ,па и срамота, за толкав град како Битола да дојдете само 2 буса(освен ако не ширите лажни дезинформации)

--- надополнето ---

Хаха:zver::zver::zver:
Чаир Држава....:pos::pos::pos:..
Никогаш Чкембари не скандирале-Чаир ДРЖАВА,а и никогаш нема да скандираат...
Песните (ја наведе Горан во погорниот пост)поврзани со "етничките албанци":buum:,се само РЕПЛИКА за "Легендарните скандирања" на Комити-Битола Село,Па скандирањата за Банките,за градењето на Скопје со ПАРИТЕ НА НАРОДОТ:tapp:...
Ова не се скандира дека Чкембари ве "сакаат" вас,сосема обратно е...ама сепак треба да им се реплицира на Комити.
Кога тие скандираат Скопје главен Град...Скопје 2014...за банките,,,,мора да им се врати на "нивно соодветно ниво..."..
Инаку лично јас,како навивач со повеќе годишно искуство сум апсолутно против ваквите скандирања-од двете страни...
Никаде во светот СЕРИОЗНИ навивачки групи-не прават кореографии за некои ВЛАДИНИ ПРОЕКТИ,не прават песни за некои ОГРАБЕНИ БАНКИ,ШТЕДИЛНИЦИ....:tapp::tapp::tapp:
Точно е дека не се БИРААТ СРЕДСТВА ДА СЕ ПОНИЖИ противникот,ама тоа треба да биде на трибина,а не со некои политички,економски скандирања...:tapp:
не скандирале Чаир држава но уште од далечната 94 скандирале Албанци за Комити.......тогаш ќе разберам некако,но сега да му се ситиш на Скопјанецот-МАКЕДОНЕЦОТ кој мора да глуми пријател со шиптарот е навистина жално и болно,кога и двете групи ги мрзиме Албанците.......али тоа е МК менталитет Никогаш ЗАЕДНО,секогаш Разделено против непријателот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom