БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Баце, направи и цитат на некој пост за да и стигне известување, вака може не ја проверува темава а ти само ми се нервираш :smir: :)
абе таа ако сака одма ќе ми одговореше, 100% има влезено на темава :(
НЕ МЕ САКА :(

абе таа ако сака одма ќе ми одговореше, 100% има влезено на темава :(
НЕ МЕ САКА :(

Абе тоа е женска стратегија да види колку стварно ти значи ;) Да не те сакаше одма ке ти пише НЕ и готово :pipi:

млада згодна бринета, која е интелегентна, убава, живее на добро место, вози кола, знае да вари кафе, ја бие добар глас, не бара ништо, само се фали.

И јас барам Џенцка:cheeky1:

Far too many :)

Искра сака мали, препорачливо 16.
разбрав и ја, а гледам добрите вести надалеку се слушаат :icon_lol:

--- надополнето ---

Искраааа кај си душоооо????
кризи ме фаќаат што воопшто не одговараш на моите повици :( :( :(

дај те бе некој нека ме фали пред неа, маме ви е*у. нека се чуе добра глас за мене

Вие уствари му љубоморите на Марјан-Мики дека е НАЈУБАВ КАЈГАНЏИЈА!

Да, на пример мене ми е приоритет точак да има.

Екологиста сум.

Имам два точаци, едниот приватен а другиот службен и двата се со фул опрема

Од Лав до Искра

И барам девојка да е дама пред другите а курва во кревет... уствари не обратно, да е дама во кревет пошто секогаш сакам да ми е наместен креветот

разбрав и ја, а гледам добрите вести надалеку се слушаат :icon_lol:

--- надополнето ---

Искраааа кај си душоооо????
кризи ме фаќаат што воопшто не одговараш на моите повици :( :( :(

дај те бе некој нека ме фали пред неа, маме ви е*у. нека се чуе добра глас за мене

Лавче и лавица, не сте можеле подобро да се најдете :)

И пак не ти одговори а?... Ај потруди се уште малце, девојкиве сакаат да ги молиш...

не знам дали сте приметиле ама сите љубовни филмови се како: некое машко демек се заљубува во некоја девојка, па некоја сосема друга девојка (која наводно му е најдобра другарка) го советува, му кажува како да и постапи и сл. па овој заслепан трча по неа, а таа ни да чуе за него. па после при крај на филмот всушност сфаќа дека цело време заљубен е во другарката....значи да не должам многу.......

Elly91 ќе се омажиш ли за мене? :smir:
п.с. клекнат сум дур го пишувам ова

(ако не ви е јасно што зборувам видете 9-10 поста погоре како Ели ме советува, па како јас губам контрола..)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom