Пари, кола и јадење „гомна“

• Креатор на темата Креатор на темата Bori_se
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бре луѓе, за ваше добро ви зборам, кога веќе еднаш ќе научите дека не постои формула за успешна врска или брак макар и цел свет да биде ваш... Или има хемија меѓу нив двајца или нема...Хемиската привлечност е најважна за тие да се поврзат, откако ќе се поврзат потребно е да имаат меѓусебен муабет и разбирање. Ако и ова е исполнето сте ја добиле колку-толку непостоечката формула за успешна врска по која толку многу трагате. Парите, колата и лепотата се ирелевантни во секој случај, а за јадењето "***" не станува ни збор...

Парите, колата и лепотата се ирелевантни во секој случај, а за јадењето "***" не станува ни збор...

E ajде де, докажи им го на оние "фуфици" дека се ирелевантни ствари кои денес ги имаш а утре можеш да ги немаш. Многу иритирачки делуваат таквите девојки кои место да се трудат сами да го добијат тоа што го сакаат тие нивната убавина ја користат за да најдат некое татино синче и да живеат на нивни грб а да не правиме муабет тоа што таа нивна надворешна убавина утре ќе ја искористат за добивање на некое работно место со тоа што еднаш ќе се насмеат, два пати ќе трепнат и ќе му ги кренат нозете на шефот за да му бидат лична секретарка - ама тоа е веќе друг муабет...
А некое момче кое вози стокец и рациноално ги користи парите со кои располага, не го ни погледнуваат од едноставна причина што не може да ги осипува со подароци. Е на таквите девојки им посакувам никогаш да не успеат во животот и да чистат влезови на згради за да преживеат.
Зашто знаете, светот е топка а животот е тркало никогаш не знаеш како ќе се стркала, денес може да имаш, утре да немаш и обратно.

E ajде де, докажи им го на оние "фуфици" дека се ирелевантни ствари кои денес ги имаш а утре можеш да ги немаш. Многу иритирачки делуваат таквите девојки кои место да се трудат сами да го добијат тоа што го сакаат тие нивната убавина ја користат за да најдат некое татино синче и да живеат на нивни грб а да не правиме муабет тоа што таа нивна надворешна убавина утре ќе ја искористат за добивање на некое работно место со тоа што еднаш ќе се насмеат, два пати ќе трепнат и ќе му ги кренат нозете на шефот за да му бидат лична секретарка - ама тоа е веќе друг муабет...
А некое момче кое вози стокец и рациноално ги користи парите со кои располага, не го ни погледнуваат од едноставна причина што не може да ги осипува со подароци. Е на таквите девојки им посакувам никогаш да не успеат во животот и да чистат влезови на згради за да преживеат.
Зашто знаете, светот е топка а животот е тркало никогаш не знаеш како ќе се стркала, денес може да имаш, утре да немаш и обратно.

Токму така. Ама не е проблемот во тие фуфици што вие ги викате, проблемот е во машките што трчаат по таквите. Што ако е убава кога нема три чиста...Што ќе ви е таква?

Токму така. Ама не е проблемот во тие фуфици што вие ги викате, проблемот е во машките што трчаат по таквите. Што ако е убава кога нема три чиста...Што ќе ви е таква?

Хмм.. не знам, "трофеј" можда, фалење низ околината дека ја иам "најубавата" женска у град. Не можам за останатиов дел од машкава популација да зборувам ама никоаш не сум се водел од тој аспект, далеку побитен ми бил начинот на кој ќе се постават кон мене отколку да биде екстра убава. И не сум бил со некоја таква до сега, односно не сум ги сметал за "фуфици" а ако они се сметале за такви, нивни проблем.
Па на крајот на краиштата, што ќе трчам по некоја таква која не се цени воопшто и ќе легне у кревет со било кој за 2 пијачки. Тие женски не се убави, тие женски се гадни.

Парите и колата си го прават своето,факт што никој неможе да каже дека не е така!Сите знаеме дека повеќето девојки кои физички одлично изгледаат се лепат како пијавици на фаците што имаат кеш,опасни коли,мотори,што дремат на Ленинова,а низ дискотекиве по сепариња со флаши овошни салати и слично.Додека другите дечки што се од просечни семејства,кои работат за просечни плати и возат коли кои можат да си ги дозволат секогаш ќе им биде потешко за разлика од горенаведените.

Проблемот е во тоа што ако некоја девојка излезе со богат ќе ја земе со страшна кола,ќе на однесе на коктели,па сепаре во дискотека,едноставно ќе биде видена,додека ако излезе со другиот ќе ја собере со Југо или Стокец,или пак со автобус ќе треба да се чекаат во Центар.Тука е разликата во тоа што првиот може да и го овозможи а вториот исто така ќе може само ако земе кредит и се задужи на две години!

Сум слушал лично од девојки дека гледаат кој седи на сепаре низ дискотеките,кој каква кола има.Една девојка се двоумеше меѓу двајца дечки,едниот бил убав имал убави очи,ама другиот бил богат!

За моја среќа сеуште има убави девојки кое не гледаат на материјалното.

Имам еден другар кој ми кажа една работа додека уште студиравме на факултет:

- Се што ти треба за да бидеш со девојка се три работи: Пари, кола и „јадење гомна“, а ако немаш едно или две од овие работи онда компензираш со тоа што имаш. -

A horse and a chicken are playing in a meadow. The horse falls into a mud hole and is sinking. He calls to the chicken to go and get the farmer to help pull him out to safety.

The chicken runs to the farm but the farmer can't be found. So he drives the farmer's Mercedes back to the mud hole and ties some rope around the bumper. He then throws the other end of the rope to his friend, the horse, and drives the car forward saving him from sinking!

A few days later, the chicken and horse were playing in the meadow again and the chicken fell into the mud hole. The chicken yelled to the horse to go and get some help from the farmer.

The horse said, "I think I can stand over the hole!" So he stretched over the width of the hole and said, "Grab for my 'thingy' and pull yourself up." And the chicken did and pulled himself to safety.

The moral of the story:If you are hung like a horse, you don't need a Mercedes to pick up chicks. :smir:

Dzabe ti e ako imas mnogu pari i jaki koli, ako neznaes da guknes 2 zbora. So, taa ke ti dojde, ke ti se ulepi do tebe i ti dremi kako misir ili zbori i kolku konja ima kolata i kakvi izduvni gasovi ima. Ima takvi faci eden kup, a ima faci sto znaat da guknat nesto. Karakterot na covekot e biten, kolata i parite se minliva rabota, ke gi imas, a moze da gi snemas za 1 minuta, no toa ne se gleda mnogu, ne za drugo opstestvoto ni e takvo. Takvite tipki se sponzorusi, no zenskite vikaat deka nemalo sponzorusi...ajde de oni se so takvite so pari poso imale ubavi oci i karakter :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom