Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш запоставување?
Во кој смисол? Не обрнување на внимание? Осеќај дека сака да ти раскине?
Explain please :smir:
Па не обрнување внимание..барем не во мера во која ме навикнал претходно, нели, да ме мази и размази :jaj: конкретна ситуација, дечко ми доби полу брат пред скоро две години, и имам чувство дека од тогаш сум во заден план :nesum: сме разговарале за тоа и секогаш неговиот одговор е дека се лутам безвезе :nesum: и пред некоја вечер го барав касно, не можев да спијам и сакав да го чујам, и му ѕвонев и он спиел со малиот и сум го разбудила детето, и уште ми крева и ненормална ме направи како можам да ѕвонам тогаш и ми се развика :nesum: од кај да знам јас кој со кого спие, ако не ми кажал :nesum: ...а осеќај дека сака да ми раскине, па не знам, ми паѓа и тоа на памет, дека намерно ме лишува од некои ствари![]()
Па не обрнување внимание..барем не во мера во која ме навикнал претходно, нели, да ме мази и размази :jaj: конкретна ситуација, дечко ми доби полу брат пред скоро две години, и имам чувство дека од тогаш сум во заден план :nesum: сме разговарале за тоа и секогаш неговиот одговор е дека се лутам безвезе :nesum: и пред некоја вечер го барав касно, не можев да спијам и сакав да го чујам, и му ѕвонев и он спиел со малиот и сум го разбудила детето, и уште ми крева и ненормална ме направи како можам да ѕвонам тогаш и ми се развика :nesum: од кај да знам јас кој со кого спие, ако не ми кажал :nesum: ...а осеќај дека сака да ми раскине, па не знам, ми паѓа и тоа на памет, дека намерно ме лишува од некои ствари![]()
Веројатно се фрустрираме, бидејќи порано партнерот ни обрнувал повеќе внимание и трошел повеќе време на нас и сме се навикнале на тоа, а сега, има поважни обврски и му треба малку слобода т.е. со други зборови ти вика „Остај ме на раат, имам поважни ствари од тебе.“Па не обрнување внимание..барем не во мера во која ме навикнал претходно, нели, да ме мази и размази :jaj: конкретна ситуација, дечко ми доби полу брат пред скоро две години, и имам чувство дека од тогаш сум во заден план :nesum: сме разговарале за тоа и секогаш неговиот одговор е дека се лутам безвезе :nesum: и пред некоја вечер го барав касно, не можев да спијам и сакав да го чујам, и му ѕвонев и он спиел со малиот и сум го разбудила детето, и уште ми крева и ненормална ме направи како можам да ѕвонам тогаш и ми се развика :nesum: од кај да знам јас кој со кого спие, ако не ми кажал :nesum: ...а осеќај дека сака да ми раскине, па не знам, ми паѓа и тоа на памет, дека намерно ме лишува од некои ствари![]()
За ова не си во право. Непишано правило е, и културно е, да не се јавуваш кај луѓево доцна ноќе, па уште ако е вклучено и мало дете, никако.Tnx женски на сите за советите :smir:
Не сум љубоморна на малиот, него на вниманието кое му го посветува..порано цело беше резервирано само за менесме разговарале повеќе пати, му укажувам секогаш кога ќе се почувствувам така, и се поправа неколку дена и после пак по старо :nenene: имам јас разбирање, НО не можам да знам кога можам да го барам а кога не, ако не ми каже, нели? :smir: а ме повреди тоа што изреагира така онаа вечер :nesum:...
Искрено, донекаде само ја разбирам таа опседнатост со малиот, пошто и јас имам полу-сестра, па уопште не ја рачунам за сестра.ама нели сите сме различни![]()