Антивирус за Sony Ericsson C510i

Член од
22 април 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Всушност имам проблем со телефонов,за прв пат почна да ми делува чудно вчера.Оп почетокот почна да ми кочи,па потоа екранот ми беше црн па потоа ми ја изгуби мрежата и ми пипува Дека неможе да пронајде мрежа и сега на крај кога го ставив да се полни ми пишува дека не ми е оргнилна бателирајата и не може да се полни.Чареееееее ? Фала

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
чаре seus(sony ericsson update service) вирус немаш дефинитивно бидејки нема за тие телефони вируси, едноставно се подјебал софтверот, апдејтирај го би требало да се среди

Член од
22 април 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Другар кажи ми точно каде да влезам(ако знаеш) зошто само 4 % ми е батеријата а како што горе напоменав не може да се полни.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
ако имаш од оние екстерните полначи како штипки што се наполни ја на него, ако не дај ја на другар или снајди се некако наполни ја, потоа ке го симнеш ОВА, инсталирај го и следи ги инструкциите од програмот

едит: од кој град си другар?

Член од
22 април 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Епа добро ке ја дадам на еден другар ке ми ја наполни,тоа го симнав и го инсталирав.Од Тетово другар ти од каде си ? Ама што е најтрагично не можам ни да го запалам телефонов :S

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
ако не пали ке мораш да му ставиш софтвер со A2 uploader ке најдеш туторијал на нет и софтвер исто ке симниш и ке се среди, ако ти изгледа комплицирано однеси го на сервис

јас од Битола сум, ако беше од тука ке ти завршев работа

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Торентче, џабе ќе се малтретираш хардвер му е :)

Член од
22 април 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Сега јас мислам најубоо ми е на сервис во т-мобиле,има некој појма колку ке чини ?Со ова што ми рече да спуштам не можам да се снајдам,инаку фала.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ти Мобајл немаат сервис :pos2:
сони ериксоните ги носат во мобико
нокиите во радионет
моторолите во мобико
сажемите во радионет
хатеце во промо
зте во промо
хуавеј во промо
сименс во промо итн...

...уствари грешка сум, имаат свои сервисери за репетиторите и понекогаш со леткумите за лемење оџаци фаќаат по некој мобилен кој најчесто завршува во профи сервисите за делови :)

поправете ме ако грешам, но доста телефони кои ми ги донеле вработени од ти мобајл што не подлежеле под гаранција сум ги сервисирал :)

Kajgana Shop

На врв Bottom