- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Ретко некој и да рече дека Дејан му е фаворит а типот стигна до „најдобрите“ четворица. Или неговите фрлаат многу пари за гласови или се поверојатно ми е дека гласовите не играат улога
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе до кога со онај Дејан?? Нема фаца за онде мекуш е
А на ФБ профил да и ставаме песни со тематика Јана? Бар да и покажеме дека ја сакаме:smir::back:Да се собереме 100 души и да плачеме затоа што Jана испадна
Мене ми викаат дека личам на Хари ПотерПа и ја кубев коси поХари Потер на 13 години али ова е не дај Боже.
Ретко некој и да рече дека Дејан му е фаворит а типот стигна до „најдобрите“ четворица. Или неговите фрлаат ногу пари за гласови или се поверојатно ми е дека гласовите не играат улога
Мене ми викаат дека личам на Хари Потер.
А на ФБ профил да и ставаме песни со тематика Јана? Бар да и покажеме дека ја сакаме:smir::back:
Јас еве одма ја објавувам песнава смао кај мене на профил......тајно си ја сакам јас неаА на ФБ профил да и ставаме песни со тематика Јана? Бар да и покажеме дека ја сакаме:smir::back:
Мене ми викаат дека личам на Хари Потер.
Кико на сите им беше идол, мислам на сите што гласаат, па отпадна. Ти ако мислиш дека некој има многу или малку гласачи, не значи дека е точно.
Реално затоа што идолот повеќе го следат девојки од машкиНема повеќе женски... Нека се педерчат сега... Многу досадно е шоуво, како го гледате ?
Кико беше фаворит на дечурланата. А истите полудуваат и по Виктор а и гласаат со 1-2 пораки.
Што значи една од моите две теории за Дејан е веројатна
Реално затоа што идолот повеќе го следат девојки од машки
Првата дека ќе остане, а втората дека ќе отпадне?
Реално затоа што идолот повеќе го следат девојки од машки