Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гомна да јаде цунамито .
И ете , имаше коментари и демек сите го гледале како арогантен и таков ама откоа го запознале добро изглеа .
Со други зборови : Типот е кретен ама ќе се навикнеш.
Сега чекам Иван и Билјана да испаднат , и бар Нико да го вратат за да избалансираат со срања .

:pos: :pos:

А другиве знаете што ќе пејат?

Инаку имам кажано, последниве гали НИКОЈ не ми се свиѓа, дури ни Мики што ми е фаворит. Let me entertain you му беше најдосаден настап ќе заспиев за малце. Биљана на почеток ми беше многу ок, со секоја наредна гала е се потапа и потапа...

навистина претераа.........и ова големиов брат...сите слики од тоа ставаат...само кај нив уште не е достигната точката на топење :)

Во понеделник Виктор соло ќе ја изведува Сонце не ме грее од Влатко Лозаноски, а во дует Don't Let The Sun Go Down On Me заедно со Мики Секуловски.

Универзитетски професор да пишува вакви глупости? :nesvest:
Нека иде нека се убие...

Во понеделник Виктор соло ќе ја изведува Сонце не ме грее од Влатко Лозаноски, а во дует Don't Let The Sun Go Down On Me заедно со Мики Секуловски.
ОДЛИЧНИ вести :)

i wonder why did i get deleted:uvo:
Еве тогаш повторно Иван овој понеделник ќе ја изведе песната Лебедот Бел од Нокаут и во дует со Јана - Grease - You Are The One That I Want :nesum:

Нека иде нека се убие...
Глупости? Зошто? Па и тој си се разочарал кога Нико испадна исто како и маливе девојчиња кога испадна Кико. Само што Венко може да си напише во весник што му лежи на душа, за разлика од девојчињава кои можат само на фб да изнатрескаат глупости. Коментарот на Венко е реален според мене и е во право. Барем кога станува збор за македонскиот синдром (на комшијата да му умре козата), кој е објаснет преку примерот на Нико (сведок е македонската историја, но да не навлегуваме). Не смееа така да изреагираат пред камери, признај сеа. Можеби, физички и нема некоја убавина Нико, но човек да не се воодушеви на таков глас треба да е глув. Ќе има добра кариера, верувам.

Глупости? Зошто? Па и тој си се разочарал кога Нико испадна исто како и маливе девојчиња кога испадна Кико. Само што Венко може да си напише во весник што му лежи на душа, за разлика од девојчињава кои можат само на фб да изнатрескаат глупости. Коментарот на Венко е реален според мене и е во право. Барем кога станува збор за македонскиот синдром (на комшијата да му умре козата), кој е објаснет преку примерот на Нико (сведок е македонската историја, но да не навлегуваме). Не смееа така да изреагираат пред камери, признај сеа. Можеби, физички и нема некоја убавина Нико, но човек да не се воодушеви на таков глас треба да е глув. Ќе има добра кариера, верувам.

Срамота е што е универзитетски професор и коментира за Идол, наместо за тоа што треба =.=
Опасни академици имаме во државава.

Колумнист, што сака тоа ќе си пишува..:toe:
Слобода на говор се викаше тоа или грешка сум?:nesum:

Во понеделник е поп вечер, секој ќе изведува соло песна и потоа во дуети.

Значи како прво, никој не се разочара кога испадна Нико. Заслужено испадна. Прашање е Венко колку гледал идол и колку го следел, ама ние членовите што го следиме знаеме дека заслужи Нико да испадне.

Друго, останатите кандидатите воопшто немаа никаков удел во испаѓањето на Нико. Публиката е таа што гласа, а очигледно е дека типот таа вечер (всушност сите гала вечери) не ги заслужи нивните гласови и испадна.

Дека не смееле така да реагираат пред камери - не се согласувам. Ако кажеа дека е добар, фин, итн итн ќе му направеа полоша услуга, пошто типот очигледно си леташе на небо и не си ги забележуваше сопствените недостатоци. Дури кога ги слушна јавно на телевизија од сите кандидати се свести каде е.

Дека има добар глас - има. Ама и дека не го бива баш за пеење - не го бива.

Кариера во Македонија не очекувам, освен ако тргне по стапките на Борис Трајанов, ама и за тоа многу тешко. Во странство можеби би успеал.

Понеделник 09.05.2011 додека идолите пеат прати СМС со текст ИДОЛ (празно место) ГО САКАМЕ ХРИСТИЈАН ТОДОРОСКИ НАЗАД ВО ИДОЛ и прати на 144695 цена на смс 20 ден. + ддв но ако вистински го сакаме нема да штедиме.

ХРИСТИЈАН НАЗАД ВО ИДОЛ !!!

нема шанси ако напишеш нешто во порака дека ќе смени нешто...операторот ќе си ги собери парите..дел организацијата
доколку пишувањето на Христијан во пораките за гласање на идол предизвика нешто, ќе речат зашто не гласавте кога требаше....

i wonder why did i get deleted:uvo:
Еве тогаш повторно Иван овој понеделник ќе ја изведе песната Лебедот Бел од Нокаут и во дует со Јана - Grease - You Are The One That I Want :nesum:
Ради то шо сакаш да му се фатиме на Иван за мандалото.
Јас искрено не сакам па го избришав постот. А верувам дека и другиве не сакаат.

Нека иде нека се убие...

И не насетуваш со ова констатација кого дискредитираш?

Со ова единствено докажа дека ти си ретардиран, со оглед на то шо Венко Андоновски е докажан интелектуалец.

Добро те разбравме, не ти одеше по ќеф Нико, ама немој да си прајш илузи дека тој хејтеризам шо го имаш кон него ќе го потприш на нешто интелегентно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom