Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алекс бркај работа. Мене ми се допаѓа,ако тебе не ти се допаѓа како пее не ја слушај. Не влегувам во дискусија како некој пее кога не сум музички критичар. Мене Биљана ми се допаѓа како звучи и ти ако напишеш и по сто пати нема да ми го промениш мислењето.

Алекс бркај работа. Мене ми се допаѓа,ако тебе не ти се допаѓа како пее не ја слушај. Не влегувам во дискусија како некој пее кога не сум музички критичар. Мене Биљана ми се допаѓа како звучи и ти ако напишеш и по сто пати нема да ми го промениш мислењето.

изгледа дека ти добро не слушаш
1 против 100 :vozbud:

Добро,само мене појма ми нема оваа Билјана или има уште некој што дели такво мислење?

Не си сам

Нема ни ти да ми го смениш мене мислењето ако кажиш дека одлично пее или ако ми кажиш да бркам работа.
Јас имам право тука да коментирам исто колку што имаш и ти. И го користам бидејќи сметам дека пеењето на Биљана е за никаде наспроти другите кандидати

Нико им се допаѓа на цела Македонија,јас неможам да го слушам. Значи мора да е до мојот вкус. Биљана ми е после Мики фаворит.

Не си сам

Нема ни ти да ми го смениш мене мислењето ако кажиш дека одлично пее или ако ми кажиш да бркам работа.
Јас имам право тука да коментирам исто колку што имаш и ти. И го користам бидејќи сметам дека пеењето на Биљана е за никаде наспроти другите кандидати

Кој ти рекол дека немаш право да коментираш? Не се губи.

Еве ми го фаворитот ,ајде МИКИ!

Каков Нико, каква Биљана.
Мики PURE CLASS

Ллеле Игор пјма си нема да му ебам пијандурата, мики боље од аки, и парни валјак тапа биле.

Боби[Мкд];4235458 напиша:
Ллеле Игор пјма си нема да му ебам пијандурата, мики боље од аки, и парни валјак тапа биле.

Јбг мора да ги величаат идолите.

Мики ако не победи ќе сметам дека шоуто е наместено

Дефинитивно мојот фаворит од почеток па досега Мики е најдобар.Нека му ја дадат наградата нему и нека заврши шоуво.Дечково е ВРВ и тоа оној од највисоките.Толку!

еј вие двајца досадни сте ко Андријана со вибратото... :)

него, у живот неам стиснато толку пати муте како вечерва, секојпат кога Калиопи збори... аман бре, досадна е женава !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom