Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Дали некој од вас гласаше? Јас прв пат гласам, и сакав да гласам за Нико и Иво. Но ми стигна повратна порака - погрешно го поставивте барањето, користете го упатството од медиуми. Колку што разбрав за некои кандидати можело да се гласа, а за некои стига ваква повратна порака.:toe:
Јас гласав, и Се беше ок. Си пишуваш тие буквите, мислам дека GL беа, не ме држи за збор, па празно место, па редниот број на кандидатот. пр GL 1

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
и јас денес разбрав дека на некои луѓе исто така кои гласаа за нико не можеја да пратат порака шо значи имаше местенка да не ви е чудно шо некои отпаднаа а немаше шанси да отпаднат ако се беше регуларно ама кој ќе плати ќе победи то се знај кај нас како оди

В

Вори

Гостин
Кој сака со мене да се клади дека истиот тој Нико ќе се врати во топ 12 преку баражот?
Намерно го испаднаа,за да се гласа повеќе за него.Затоа што претпоставуваат дека има гласачко тело и затоа што е еден од најдобрите вокали на Идол.
Така да,народот ќе гласа повторно за него и тој ќе се врати каде што му е местото.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Кој сака со мене да се клади дека истиот тој Нико ќе се врати во топ 12 преку баражот?
Намерно го испаднаа,за да се гласа повеќе за него.Затоа што претпоставуваат дека има гласачко тело и затоа што е еден од најдобрите вокали на Идол.
Така да,народот ќе гласа повторно за него и тој ќе се врати каде што му е местото.
Истото го направија и со Виктор и можеби со Денис.Јас типувам на тоа дека Виктор ќе се врати во баражот, без разлика на тоа што Нико е многу подобар од него.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Дали некој знај за сигурно кој ќе има можност да се врати од овие испаднатите, едно машко и едно женско или пак можно е и 2 машки?

Ако можи 2 машки Нико и Виктор да ги вратат ќе си дојдат работите на свое место и идолот повторно со ќеф ќе чекам да го гледам. Нико зошто е неспоредливо најдобар и Виктор зошто пеј РнБ а таков стил мене ме рани и сакам да биди првиот пејач во Македонија шо ќе пеј РнБ а воедно ќе знај да пеј, а не со прстот во газот ко Елвир Мекич, Гаџа и останата пациедурија како нив.

L

Lu

Гостин
Дали некој знај за сигурно кој ќе има можност да се врати од овие испаднатите, едно машко и едно женско или пак можно е и 2 машки?

Ако можи 2 машки Нико и Виктор да ги вратат ќе си дојдат работите на свое место и идолот повторно со ќеф ќе чекам да го гледам. Нико зошто е неспоредливо најдобар и Виктор зошто пеј РнБ а таков стил мене ме рани и сакам да биди првиот пејач во Македонија шо ќе пеј РнБ а воедно ќе знај да пеј, а не со прстот во газот ко Елвир Мекич, Гаџа и останата пациедурија како нив.
Нема 2ца машки да се вратат, ќе се врати само едно машко.
Сега во понеделник (утре) женските ќе пеат и 5 ќе поминат, а 5 ќе испаднат од женските.
И после другиот понеделник на 21 март, ќе пеат 5 машки и 5 женски од овие испаднатите и само по 1 машко и 1 женско ќе се вратат, и ќе има вкупно 12 финалисти (6 машки + 6 женски).

Од овие 5 машки што испаднаа, би сакала Нико да се врати бидејќи според мене тој има најубав глас од сите машки.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Како што слушнав немало врска дали ќе бидат 2 машки или 2 женски влезени од тие што испаднаа. Инаку и јас сметам дека Виктор треба да се врати, кој инаку има најголема гледаност на YouTube во споредба со сите останати од настапите на концертите од понеделникот. По ова се чудам како успеа воопшто да испадне во првиот круг.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да нема врска, може да се вратат 2 машки или 2 женски.
Првите двајца одат понатаму.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Да прашам дали некој знае,дали се плаќа влез за на саем за Македонски идол за финалето? позз

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Машките едноствано неможеа подобри да бидат,сега на ред се женските.Инаку Виктор мора да се врати.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да прашам дали некој знае,дали се плаќа влез за на саем за Македонски идол за финалето? позз
Прво не се знае дали може кој било да отиде.
Ете пример денеска мора да бидат максимум 15мина од кај секоја учесничка. Учесниците си ја носат публиката.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Прво не се знае дали може кој било да отиде.
Ете пример денеска мора да бидат максимум 15мина од кај секоја учесничка. Учесниците си ја носат публиката.
Ок. Фала,незнаев дека е така,јас мислев дека може кој сака да присуствува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Мојот глас иде за Билјана дефинитивно. Прекрасна, харизматична, одлично изгледа и пее. <3 :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Некој стрим за гледање!??? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop