Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси и Адриано не се меѓу повредените, или јас лошо сум информиран?

Еј да бе забораив и на Меси јас. А за Адриано мислам дека ќе се врати. Значи Иниеста напред лево, во средината влетува Кеита. Ајде тоа може да се среди, ама шо ќе правиме ако и Адриано не биде спремен????

Значи за сабота нешто оваков да очекуваме со оглед на сите тие повредени:
Бартра Милито Пике Адриано
Чави Буски Иниеста
Афелај Виља Меси
Ау страшен е составов еј посебно одбранан ни рока :)

Одбраната не би верувал дека ќе е баш таква.

Дани Бускетс Пиќе Адриано - Според мене

И да, Бојан кога погаѓа во Севиља, во понатамошниот дел блеснува, пред Афелај дефинитивно :)

Дани повреден, а после тоа фијаското со Арсенал не ми се верува Пеп да ризикува со Бускетс на стоперкс апозиција. Повеќе Маскерано би го ставил таму отколку него.

Дани повреден, а после тоа фијаското со Арсенал не ми се верува Пеп да ризикува со Бускетс на стоперкс апозиција. Повеќе Маскерано би го ставил таму отколку него.

Па реално колку што се големи шансите Адриано да игра, исти шанси има и Дани... Барем така пишува :toe:

Па реално колку што се големи шансите Адриано да игра, исти шанси има и Дани... Барем така пишува :toe:

А шо правиме ако и Дани и Адриано се повредени?? Ќе се сликаме комотно.

Не се секирајте толку за одбраната со Гетафе, секако ќе имаат максимум 2 - 3 шута кон гол :)

Да се надеваме дека операцијата на Абидал ќе помине во најдобар ред и дека брзо ќе заздрави.

Само да не треба да поминува низ хемотерапии и зрачења, да се надеваме дека операцијата ќе помине во најдобар ред, цел свет му дава поддршка :smir:

........................ВВ...........................
алвес....бускетс....пике.....адриано....
чави..........маскерано........иниеста.....
афелај.......меси..........вила...............

Повредите на алвес,меси и адриано се мали и верувам дека ќе се опорават....Не би требало да имаме проблеми со Гетафе....

леле ајде интер да ни се падне сестрата впи4ка да му ја изебам има да ги изгазимееееееееееееееееееееееееееееееееее:vozbud:

ахаахаахахаа без емоции толку :D Инаку и ја сакам Интер или Реал. Со Гетафе осеќам ќе ја реши Бускетс дали у наша или нивна полза, ќе видиме :D

леле ајде интер да ни се падне сестрата впи4ка да му ја изебам има да ги изгазимееееееееееееееееееееееееееееееееее:vozbud:

Вчера, кога Пандев го даде голот колку сум се радувал... Не за друго, срце ми кажува дека со Интер се паѓаме во 1/4...

Не бе Челзи, подалеко од нив само :)
Јас исто мислам дека ќе ги добиеме Шалке или Шахтјор.
Со првите ќе имаме тренинг, а Шахтјор е заебан, исто и Тотенхем се опасни.

Ама многу сакам со Манчестер, не знам зошто :)

Фуфа а? :)

И јас се мислам дека ќе ни падне или Интер или Реал а сакам да ни падни Шалке ( сосема нормално )....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom