Ајде мажи, настапете на сцена!

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја утнала темата за прашањето, ова е подфорум Љубов и Секс што нема врска со машина за садови, барем мислам дека нема врска.
Најдете соодветна тема во другите подфоруми, пример Дом и семејство(клик)
Се извинувам, нова сум на форумов па неприметив дека сум во погрешна тема. Поздрав:tapp:

Верувај му Еленче,знае што збори батково :vozbud:
Ајде трк до продавница,па да се подновиш и да честиш :pipi:

Грешка, Елена. Ако те мрзи да миеш садови рачно, може вака да збориме. :)

Препорака за тебе, дефинитивно gorenje. Некои ќе речат дека не се со тој квалитет нивните апарати, како што беа пред 20-тина години, што е и нормално во технологијата, но сепак се поквалитетни од турските и тоа двапати поквалитетни.
Во Струмица ги има, знам. :)

Продавачите велат дека и FAVORIT i GORENJE се произведуваат во иста фабрика, само марката им е различна а бидејќи Gorenje е поголем бренд се поскапи. Затоа се двоумам.

Продавачите велат дека и FAVORIT i GORENJE се произведуваат во иста фабрика, само марката им е различна а бидејќи Gorenje е поголем бренд се поскапи. Затоа се двоумам.
Види ко што знам има една серија на горење што се склопува во Турција и не е квалитетна земи си нешто ко Бош

Види ко што знам има една серија на горење што се склопува во Турција и не е квалитетна земи си нешто ко Бош

ЈАс најмногу бев за Горење, но мислењето го сменив одкако ми кажаа дека се произведуваат во Турција и се со еднаков квалитет како Фаворит.

ЈАс најмногу бев за Горење, но мислењето го сменив одкако ми кажаа дека се произведуваат во Турција и се со еднаков квалитет како Фаворит.
Src,nema vrska kaj se proizveduva,jas sum proizveden u mkd,pa so mi fali,a site vikaat mkd najskart roba:):):):pipi:

најдобро е да си земеш Бош или индесит тие се доста кавалитетни

И сега прашај дал` имат некој ш`о ќе те зејт за жена, к`о си овде з`ш да не прашаш?! За то е темава, за арно, за убо... :pos: :pos: :pos:

И сега прашај дал` имат некој ш`о ќе те зејт за жена, к`о си овде з`ш да не прашаш?! За то е темава, за арно, за убо... :pos: :pos: :pos:

Koj ке биде стројник?ајде да најдеме некој :vozbud:
Видете колку е вредна Еленчето,се грижи за домакинството :pos:

Koj ке биде стројник?ајде да најдеме некој :vozbud:
Видете колку е вредна Еленчето,се грижи за домакинството :pos:
A za tebe so vikas da najdeme nekoj,dosta se grizis za Elenceto,pomisli malce i za tebe:):):):pipi:

A be src,ako gleas taka sekogas za drugi,ti ke ostanes sama,pa si rekov jas da se zagrizam za tebe,kako i ti sto se grizis za Elen4eto:):):):pipi:

Се грижам за да купи побрзо машина и да има со кој да ја користи,да не се потрошат јаките марки.Него доста оф топик и онака ке не бришат.
<3

Се грижам за да купи побрзо машина и да има со кој да ја користи,да не се потрошат јаките марки.Него доста оф топик и онака ке не бришат.
<3
Hahahaha,ok.ok,neka bide dosta,kako ke kazes rubin4e:):):):pipi:<3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom