NBA Сезона 2010/2011

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Бостон ако планират со ваква игра да освојват титула, нека пишат крст и оваја година. Чим одвај победват тим составен од само една ѕвезда и ( под ) просечни играчи, шо останва за екипи ко шо се Чикаго и Мајами ? ( ако стигнат дотаму да играт со нив :icon_lol: )

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А вие очекувевте толку лесно да помине Бостон против Њу Јорк?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Орландо го менува Хауард?

Според информацијата, која ја објави американската телевизиска станица ЕСПН, раководството на Орландо е подготвено во текот на летото го размени Двајт Хауард. Неофицијално Орландо веќе имал контакт со Лос Анџелес Лејкерс, но се очекува во трката за Хауард да се вклучи и Њу Џерси.

:raz:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Орландо го менува Хауард?

Според информацијата, која ја објави американската телевизиска станица ЕСПН, раководството на Орландо е подготвено во текот на летото го размени Двајт Хауард. Неофицијално Орландо веќе имал контакт со Лос Анџелес Лејкерс, но се очекува во трката за Хауард да се вклучи и Њу Џерси.

:raz:
Ако веќе реши да бега од Орландо, јас да сум на негово место ќе ом во Њу Џерзи. Кое дуо ќе бидат со Дерон :vozbud:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Бостон ако планират со ваква игра да освојват титула, нека пишат крст и оваја година. Чим одвај победват тим составен од само една ѕвезда и ( под ) просечни играчи, шо останва за екипи ко шо се Чикаго и Мајами ? ( ако стигнат дотаму да играт со нив :icon_lol: )
а шо па Никси да не се слаби. или оти Чикаго и Мајами ги тепаа Бостон на крајот од сезоната станаа појаки од Бостон. Не викам дека лесно ќе стигнат до евентуално финале, има доста конкуренција на истокот. ти моли се да испаднат Бостон:salut:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.936
Поени од реакции
23.400
Уште кога потпиша Дерон за Њу Џерси му кажав на еден другар дур праевмо муабет за трејдот, догодина Двајти ќе иде кај него! И така ќе биде, и ништо чудно уште некое таке бек ап за овие двајца име може да земе Њу Џерси, Артес, Денг, Скола.

Со русите нема заебанција ! Иначе Бостон шо убоо си играат со овие Њу Јорк, искулирани цела утакмица ќе стегнат малце на крај и ги тепаат :icon_lol: Ми мириша оваа на метла

И незнам како некој стварно не приметува дека Бостон игра со 50 % од силите на овие два меча. Има да ги здроби Мајами у полуфинале :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Бостон ќе тепа 4-1,или 4-2 највеќе да извадат Њу Јорк.
Вечер интересни утакмици има,Спарс и Лејкерс изгубија дома првите утакмици,сега мораат да победат,мислам
дека тоа и ќе се случи,Џинобили изгледа ќе игра вечер,со него друг тим е Сан Антонио,очекувам газење :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Како бе Бостон игра со 50%? Што вика Док ај губете цела утакмица па на крај Реј Ален на 10 секудни пред крај дава 100% тројка, следен напад иде Кармело и силува шут за 3 и ние тепаме? Имаат среќа што не играат Билапс и Стадемаер иначе имаше да го јаде Бостон многу.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
а шо па Никси да не се слаби. или оти Чикаго и Мајами ги тепаа Бостон на крајот од сезоната станаа појаки од Бостон. Не викам дека лесно ќе стигнат до евентуално финале, има доста конкуренција на истокот. ти моли се да испаднат Бостон:salut:
Пази петорката шо играше за Никс на крајот: Кармело, Џефрис, Вокер, Даглас, Роџер Мејсон. Ако е ова јак тим, без Билапс и Амари, шо му претставува тешкотија на Бостон, тогаш Чикаго е Ол стар тим. Не изгубија Бостон само од нив на крајот. После трејдот шо го напраја 14-12 имаја скор Бостон. Едноставно не се во форма во која шо треба да бидат.
И ме боли куро кој ќе испадни кој не. Баш од сите плејоф екипи, Бостон ми се некако најомилени, али слаба игра покажаја, треба да се подобрат.

B

BooBojan

Гостин
Уште кога потпиша Дерон за Њу Џерси му кажав на еден другар дур праевмо муабет за трејдот, догодина Двајти ќе иде кај него! И така ќе биде, и ништо чудно уште некое таке бек ап за овие двајца име може да земе Њу Џерси, Артес, Денг, Скола.

Со русите нема заебанција ! Иначе Бостон шо убоо си играат со овие Њу Јорк, искулирани цела утакмица ќе стегнат малце на крај и ги тепаат :icon_lol: Ми мириша оваа на метла

И незнам како некој стварно не приметува дека Бостон игра со 50 % од силите на овие два меча. Има да ги здроби Мајами у полуфинале :)
Нели во НБА имаше селари кап и газдите немаат толку голем удел во евентуални скапи трансвери(трејдови)за тимовите?
Ај објасни малку?Не ми е јасно?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50

Kajgana Shop

На врв Bottom