NBA Сезона 2010/2011

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Уа за судиите, го оштетија Денвер во пресудниот момент. И тоа јас на лош стрим го видов "goaltending"-от а не тие што беа на 1 метар до обрачот.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Ма катастрофа,како ги оштетија,од авион се виде а вие не видоа,му се плацеше на " KARL " на прес конференцијата,најави он 7 утакмици.
Како почна воа е вистинско лудило,секоја чест,никогаш се нема случено,првите два тима од врвот,да загубат, " CP3 " убавина за
гледање,што ли престои понатаму,што ли не очекува,за гледање,вистинско уживање,воа е " NBA PLAYOFFS " така да ништо не е невозможно.

G

grande-juve

Гостин
Стварно штета што судиите вмешаа прсти, ама како и да е, Денвер-Оклахома до сега беше најубавиот натпревар за гледање, двата тима заедно над 50% шут од поле, тоа ретко се гледа.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
http://extremegoal.weebly.com/

Него глеа некој на сателитска? На кои канали даваат... неможам со овие стримоиве -.-
a be jas imam drembox ima 10 000 kanali na ni eden ne ja najdov snosti skapav od baranje site vrsea prenos na hokejot cikago vs vankuver izleda dosta vazen mec bese po so jas ne pratam hokej ne ni znam so se desava tamu a obicno gi davaat site natprevari samo treba da baras obisno na sky sports sekogas gi ima snosti i na niv hokej imase Canal+ Deporte tie sekogas vrsat prenos i tie snosti hokejot cudno duri mi padna se iznervirav pa zato vi pobarav link ama ne se gleda ubavo i pocnav da go gledam hokejot pa interesno bese i tamu

Член од
1 април 2011
Мислења
30
Поени од реакции
1
Бостон го покажа на дело своето искуство и разликата од 10 поене во првото полувреме на Никси фактички ништо не значеа.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
a be jas imam drembox ima 10 000 kanali na ni eden ne ja najdov snosti skapav od baranje site vrsea prenos na hokejot cikago vs vankuver izleda dosta vazen mec bese po so jas ne pratam hokej ne ni znam so se desava tamu a obicno gi davaat site natprevari samo treba da baras obisno na sky sports sekogas gi ima snosti i na niv hokej imase Canal+ Deporte tie sekogas vrsat prenos i tie snosti hokejot cudno duri mi padna se iznervirav pa zato vi pobarav link ama ne se gleda ubavo i pocnav da go gledam hokejot pa interesno bese i tamu
Па да и ја иам дримбокс така да други пати сум начекувал на некој канал, ама вчера се накурчив низ сите сателити превртив сегде фудбал/хокеј/бејзбол даваа, а со стримоиве не е тоа тоа пушташ фулскрин и глеаш слајд шоуа :pos:

Иначе на кој канали обично даваат и со добри коментатори.. ? На скај спортс обично глеам ја.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
И шо аир од ова? Подобро ќе се чуствува Денвер?

NEW YORK -- The NBA has issued the following statement regarding a play in Oklahoma City's 107-103 win over the Denver Nuggets last night in Game 1 of the Western Conference First Round:

"Kendrick Perkins was improperly credited with a basket that should have been ruled offensive basket interference with 1:05 remaining in last night's game. Although a player is permitted to touch the net while the ball is in the cylinder above the rim, Perkins also touched the ball while it was still in the cylinder which is a violation and constitutes goaltending."

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Уште 20минути и започнува маратонот ко шо вика оки мен. :icon_lol:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Добро се држат Филаделфија. Како и да е, ќе загубат само 2-30 разлика до крајот.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
тапа што нема повеќе од 2 утакмици неделно на мтв :(

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Бидејќи е вечер вистинско лудило,еве од мене што оди на " TV " или поточно за дечките со " DreamBox " прекрасни утакмици еве што оди:
вторник/среда
1:00 cet : Boston - New York, NBA Tv, C+ Sport 2 Nordic, Ma Chaine Sport, C+ Deportes
3:30 cet : Dallas - Portland, Sport 1 Hu, Jsc Sport+3, +6, Sport Tv, Orange Sport France.

Kajgana Shop

На врв Bottom