- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Лејкерс :bip:
a be jas imam drembox ima 10 000 kanali na ni eden ne ja najdov snosti skapav od baranje site vrsea prenos na hokejot cikago vs vankuver izleda dosta vazen mec bese po so jas ne pratam hokej ne ni znam so se desava tamu a obicno gi davaat site natprevari samo treba da baras obisno na sky sports sekogas gi ima snosti i na niv hokej imase Canal+ Deporte tie sekogas vrsat prenos i tie snosti hokejot cudno duri mi padna se iznervirav pa zato vi pobarav link ama ne se gleda ubavo i pocnav da go gledam hokejot pa interesno bese i tamuhttp://extremegoal.weebly.com/
Него глеа некој на сателитска? На кои канали даваат... неможам со овие стримоиве -.-
Па да и ја иам дримбокс така да други пати сум начекувал на некој канал, ама вчера се накурчив низ сите сателити превртив сегде фудбал/хокеј/бејзбол даваа, а со стримоиве не е тоа тоа пушташ фулскрин и глеаш слајд шоуаa be jas imam drembox ima 10 000 kanali na ni eden ne ja najdov snosti skapav od baranje site vrsea prenos na hokejot cikago vs vankuver izleda dosta vazen mec bese po so jas ne pratam hokej ne ni znam so se desava tamu a obicno gi davaat site natprevari samo treba da baras obisno na sky sports sekogas gi ima snosti i na niv hokej imase Canal+ Deporte tie sekogas vrsat prenos i tie snosti hokejot cudno duri mi padna se iznervirav pa zato vi pobarav link ama ne se gleda ubavo i pocnav da go gledam hokejot pa interesno bese i tamu
NEW YORK -- The NBA has issued the following statement regarding a play in Oklahoma City's 107-103 win over the Denver Nuggets last night in Game 1 of the Western Conference First Round:
"Kendrick Perkins was improperly credited with a basket that should have been ruled offensive basket interference with 1:05 remaining in last night's game. Although a player is permitted to touch the net while the ball is in the cylinder above the rim, Perkins also touched the ball while it was still in the cylinder which is a violation and constitutes goaltending."
DR1isto ko da prajs sporedba megu Jason Kidd i Allen Iverson
арно шо и толку има..тапа што нема повеќе од 2 утакмици неделно на мтв