NBA Сезона 2010/2011

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Честитки за Коби за натпреваров и искачување на 7-то место на вечната листа на најдобри стрелци!
Инаку натпреварот тесен, право дерби со доста судиски грешки на штета на ЛА но на крај добро се заврши и победивме!
Е сега нека му ја мислат противниците, кои и да се бидејќи почнуваме со темпирање на формата за плеј-оф, а таму знаете што ве чека-МАГИЈА од КОБИ и КОМПАНИЈА :zlo:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да ги победиш Мајами а два дена пред тоа да изгубиш од Кливленд... Њу Јорк are fun to watch:) Промашен тип дефинитивно и дечките знаат да играат одбрана за сите што мислевме дека Мело и Стадемаер знаат само да шутираат:pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Почнуваат да ми се свиѓаат NYK со нивната компактна игра и баш ми е мило што му докажаа на тимот составен од три wannabe mvp ѕвезди, дека има нешто и во тимската игра, а не само во својот личен просек кој го пумпаат со секоја утакмица што следи..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
When its under two minutes, forget Carmelo, forget Amar'e this is Mr. Bigshot time, deep three !
Го обожавам типов, уште го колнем Џо Думарс и лузеров од тренер што го имамо што го трејдуваа за Ајверсон неспособниот !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Живо не си ако не збрецаш нели?? :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Wizards waive Mike Bibby (buyout); he may join Heat
Washington Wizards President Ernie Grunfeld announced today that the team has waived guard Mike Bibby after coming to a mutual agreement on a contract buyout.
“We agreed to terms with Mike on a buyout of his contract, which gives us increased financial flexibility and opens up more opportunities for us to continue to develop and evaluate our younger players,” said Grunfeld.
From Mike Prada at SBN:
Needs 48 hrs 2 clear waivers if true RT @1livestew: From a really good source Wizards bought Bibby's contract out. He'll be going 2 MIA 2mrw

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Уф, колку е подобар Биби од Аројо , одличен потег на Мајами би било ова!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ги уби синоќа на Вашингтон !.. Дајте му ја ајде наградата, доста се играше.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Ги отепа,нема повеќе што муабет,како ми тргна само CHIGAGO,го гледам ROSE MVP,вечер е утакмица за душа ORLANDO-NEW YORK,убавина.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Очекувам лесна победа на Орландо вечер:pos2:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Аројо откупен од страна на Мајами, за да се направи простор за Биби :) Би требало утре да потпише

Kajgana Shop

На врв Bottom