NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Нетси мора да го залажат Дерон некако да остане во Њу Џерси...зошто со овај состав тешко да ќе биде нивни по 2012...

Центри: Lopez/Petro
Крилни Центри:Humphries/Wright
Крила: Outlaw/Ross
Бекови: Morrow/Vujacic
Плејмејкери: Williams/Farmar

Има трампа меѓу Вашингтон и Атланта. Биби, Крафорд и уште некој иде во Вашингтон, а Хајнрих и уште еден во Атланта. Утре побеќе околу ова:)

Кој Крафорд 15 ги има у Атланта :pos:

Иначе Биби >>>>> Хајнрих, а договорите им се тука негде, лош потег од Аланта, но да видимо кој е другиов :)

А и Визардс планираат тимот да го градат на Џони Бој, а Биби у никој случај не би можел да игра 2, а и сигурно дека не би отишол у послаб тим за да биде резерва, а у појакиов стартер бил.

Ми нема никаква логика трејдов :/

Ајде бе Детроит разбуди се, трампај ова неспособниве, Хамилтон, Вилануева, Бајнам , Гордон ..... :)

Ајде бе Детроит разбуди се, трампај ова неспособниве, Хамилтон, Вилануева, Бајнам , Гордон ..... :)

Абе ако треба Детроит да трампа неспособни, горе - долу , цел тим треба да го трампа :icon_lol:

Абе ако треба Детроит да трампа неспособни, горе - долу , цел тим треба да го трампа :icon_lol:

Абе нека ги остаат Принс и Т-Мек од Љубов, свекако Т-мек игра за минималец, а на Принс задња година му е. Као иднина на тимот ги глеам Монро и Стаки, и горе доле Јеребко кој после повредава ако игра како лани и Остин Деј.

Друго све, а тие горе ги спомнав заш колку толку уште си имаа некоја цена на пазаров :)

Мајк Биби , Морис Еванс и рукито Џордан Крафорд во Вашингтон у замена за Кирк Хајнрих и Хилтон Армстронг

Бог да чува и да брани, уопште не ми иде трампава :)

А бе шо се дешава у последно време со тимовите од западот.
Ѕвездите од западот скоро сите заминаа во истокот.
Останаа уште само неколку.Коби,Дјурант и остали.
А сезонава е :vozbud:

Абе нека ги остаат Принс и Т-Мек од Љубов, свекако Т-мек игра за минималец, а на Принс задња година му е. Као иднина на тимот ги глеам Монро и Стаки, и горе доле Јеребко кој после повредава ако игра како лани и Остин Деј.

Друго све, а тие горе ги спомнав заш колку толку уште си имаа некоја цена на пазаров :)

Мајк Биби , Морис Еванс и рукито Џордан Крафорд во Вашингтон у замена за Кирк Хајнрих и Хилтон Армстронг

Бог да чува и да брани, уопште не ми иде трампава :)
Тапа трампа. Никој ни доби нешто,нит па изгуби. Вашингот ќе останат дрва, а Атланта незнам што очекува од Кирк Хајнрих. Можеби формата од колеџ да ја достигне пак....

Кој Крафорд 15 ги има у Атланта :pos:

Иначе Биби >>>>> Хајнрих, а договорите им се тука негде, лош потег од Аланта, но да видимо кој е другиов :)

А и Визардс планираат тимот да го градат на Џони Бој, а Биби у никој случај не би можел да игра 2, а и сигурно дека не би отишол у послаб тим за да биде резерва, а у појакиов стартер бил.

Ми нема никаква логика трејдов :/

:nenene:

Добар трејд според мене за двете екипи но сепак Вашингтон има катастрофа тим и немаат некаква иднина освен Вол и Мкги кој е дрво и има 0 АјКу

Друг трејд што се случи е Мо Вилиамс и Јамарио Мун за Барон Дејвис и 2011 пик 1рунда
:tapp: Една од најлошите трејдови во последните неколку години, па Грифин нема топка да добие од овај себичо, а и пик дури им дадоја што можи да биди Ирвинг или Енес Кантер :tapp:

Според мене можеби за малку подобро поминаа Атланта,само поради тоа што Хајнрих е помлад од Биби,како и да е безвезен трејд.

Ноќеска ја гледав Минесота-Мемфис,само сакам едно да прашам дали тој Бисли е 1% со памет,значи толку неодговорна игра од било кој играч у НБА не сум видел одамна,да не кажам и никогаш,ништо не игра а игра по 20 и кусур минути и повеќе,само Ридноур играше добро од Минесота ,Љубавникот слабо,Мемфис и без Геј ги згазија ,Рендолф ги наполни и Лав и Миличиќ кој имаше 3-4 зицери промашени,Минесота се смешки :)

Биби е неспособен старец кој го уништуваат дури и потпросечните стартни „единици“ во НБА. Хајрих е солиден плејмејкер, шутер и одличен во одбраната. Дефинитивно добар потег од Атланта.

Атланта и изгуби и доби со овој трејд. Го изгубија Биби од кој во секој натпревар можеш да очекуваш околу 15 поени а го добија Хајнрик кој игра далеку подобра одбрана од Биби. А со оглед на фактот дека Атланта во плеј оф ќе налета на Мајами, Бостон или Чикаго во прва рунда Хајнрик одлично ќе им се најде. Кошмар е за противничките бекови и игра многу прљава одбрана. Било кој од Вејд, Рондо или Роуз ќе си има мака со него

Според мене можеби за малку подобро поминаа Атланта,само поради тоа што Хајнрих е помлад од Биби,како и да е безвезен трејд.

Ноќеска ја гледав Минесота-Мемфис,само сакам едно да прашам дали тој Бисли е 1% со памет,значи толку неодговорна игра од било кој играч у НБА не сум видел одамна,да не кажам и никогаш,ништо не игра а игра по 20 и кусур минути и повеќе,само Ридноур играше добро од Минесота ,Љубавникот слабо,Мемфис и без Геј ги згазија ,Рендолф ги наполни и Лав и Миличиќ кој имаше 3-4 зицери промашени,Минесота се смешки :)
Кај најде и ти од толку утакмици вчера таја да ја гледаш

Дечкото има некои многу јаки партии ама е психички нестабилен. Мислам дека беше меѓу повисоките пикови кога го одбраа Мајами, ама имаше проблеми некои и мислам дека проба да се самоубие. Беше на лекување па дали помогнало тоа незнам. Јас пред некој ден ја глеав Оклахома со Минесота, си ја симнав на торент и дечкото ги отвори мислам дека 30 поени имаше. Иначе Мемфис се прилично добра екипа со Геј и Рендолф. Тука се и Ален и Мејо добри играчи. А слушам опасна фризурка вадел вчера Бизли.
Вечер ќе си грми Чикаго-Мајами од 02:00!

Ненад Крстич и Џеф Грин за Перкинс и Нејт Робинсон....
Бостон WTF

Оклахома ги Перкинс и Назр Мухамед на центарската позиција нека се пазат Спарси и Лејкерси сега ...

--- надополнето ---

Арон Брукс во Феникс за Драгич и пик

--- надополнето ---

Шејн Батие во Мемфис за Табит и пик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom