Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ваши фаноој почнаа да кењаат за тоа што Роналдо е најдобар стрелец, ја не гледам некој да спомна нешто у врска со Барса и Ла Лига. Мене ме интересира Реал и он ми е на прво место, индивидуални награде не ме занимаат.

de be ne gubete volja od la liga
moze barsa ke kiksne na narednite natprevari i ete vase ke bide i la liga :):)

samo na son mislev
:baeh:

Не, мора да ви даеме нешо да освоите :D

de be ne gubete volja od la liga
moze barsa ke kiksne na narednite natprevari i ete vase ke bide i la liga :):)

samo na son mislev
:baeh:

А баш ми влеа надеж со постов, и на крај ка видов ова само на сон...се разочарав :( Немој друг пут вака...

Не, мора да ви даеме нешо да освоите :D
Се надевам секоја година ќе ни ја „давате“ Ла Лига.

Роналдо пичичи..:pos:
tumblr_l9dkmyZMvQ1qzvxm5.gif

Deal :pos:

П.С. да пукнеш не ти давам црвенко :bip:
Фала брат, цар си.
Се надевам вие секоја година ќе го земате купот, ние Ла Лига и сите среќни и задоволни.*

*така изгледа, после оваа сезона.

Не го обожавам многу многу, ама за ова има капа доле....

se znae li tocno kolku pari se potroseni za da se raduvate na prviot trofej po tolku vreme (kup) :)

se znae li tocno kolku pari se potroseni za da se raduvate na prviot trofej po tolku vreme (kup) :)

порасни еднаш бе да му се сневиди...

него, не се заебавајте со Меси, вечерва ќе даде 4 гола... али без да му местат, местење никако! И сигурно неговите голови ќе бидат поубави од на Роналдо.... :icon_lol:

Постов го пишав баш за да го слушнам ова. Затоа што некој како да сака да ја одземе важноста на Ла Лига или како да сака да каже дека Барселона не постигнала повеќе во Ла Лига, иако ја освоила, затоа што Меси не е најдобар стрелец(во Ла Лига), туку Роналдо. :helou:

Никој не ја одзема важноста на Ла Лига. Но ме интересира зошто некои фанови на барса го потеа тоа што Роналдо ќе земе Пичичи ?
Иначе пред почетокот на сезоната во изјавите на Роналдо и другите играчи,секогаш викаа дека ќе дадат се од себе да освојат Ла Лига и дека индивидуалните награди не ги интересираат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom