Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Кога Господ делел смисол за хумор некој шетал со чадор во балон влезен......
П.С. Знаете Мурињо можда изгуби за да може на раат да гледа Милан - Интер, да не биде зафатен со славењето :)
најголема е иронија е кога навивач на фарса сака да биде смешен,а вечерва има многу иронија во темава

Абе неителигентен прост еден шо к..ац јадеш житарици ако имаш да кажеш нешто за Примера кажи ако не фаќај пато накај дома...
You-Mad-bro.jpg

Акси знам дека пукаш од желба да ти дадеме црвенко, али барем ја нема да ти го овозможам тоа задоволство :pos: You already got it!

Подобар од Херкулес е затоа цицај.
Знаев!!!!
Колку патетично само, да ми спомнуваш пораз во 3 коло :pos::pos:
acigar.gif

Акси знам дека пукаш од желба да ти дадеме црвенко, али барем ја нема да ти го овозможам тоа задоволство :pos: You already got it!
Те боли курот тебе бе, важно тепа Манчестер. Уште Јувентус Х и супер недела за тебе:pos2:

Ич не ми боли за овој пораз мене ако тоа сакаш да го знаеш а за друго можеш само да ми го цицаш и ништо друго.

Те боли курот тебе бе, важно тепа Манчестер. Уште Јувентус Х и супер недела за тебе:pos2:
Шахтјор го заборави :tapp:
Иначе, од толку што си беден, не ми стига известување кога ти ме цитираш :pos:

Ич не ми боли за овој пораз мене ако тоа сакаш да го знаеш а за друго можеш само да ми го цицаш и ништо друго.
Знам, јасно ми е :)
20 бода предност имате, па те боли курот, дали Реал губи или тепа.

Шахтјор го заборави :tapp:
Иначе, од толку што си беден, не ми стига известување кога ти ме цитираш :pos:
И Шахтјор? Знам дека за нив ќе навиваш во Среда:pos:
Исчисти пошта.

Сеуште трае оргазмот а !? Богами, 9 години се долго време... btw Акси, тебе Тотенхем не ти победи, или уште си за Лион? Или па за Вест Хем глеам денеска си загреал, м !?

ај дај црвено, знам дека сакаш... :pipi:

Roberto-Soldado-valencia-2010_2535521.jpg

Да смениме малце тема :pipi: 4 гола на Солдадо за пресврт на гости против Гетафе..Конечен резултат 2-4(1-0):vozbud:

Сеуште трае оргазмот а !? Богами, 9 години се долго време... btw Акси, тебе Тотенхем не ти победи, или уште си за Лион? Или па за Вест Хем глеам денеска си загреал, м !?

ај дај црвено, знам дека сакаш... :pipi:
не го предизвикувај бе,кога дал он црвено па сеа нц нц нц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom