Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможев да ја најдам темата за фудбалски вицеви, па овде ќе пишам. Го знаете вицот со Тиаго „Мота“... сеа vol.2, ваљда ќе го разберете:)

Влегува Гврадиола во соблекувална со вреќа брашно и вика, „ - Дечки, вечерва Лео Меси:icon_lol:

се надевам нема црвени и за ова да ми лупнат каталонците :P

добро бе дечко не замарај више се тоа, боље сте бе (моментално) и што сеа ?
и плус немора тоа да значи дека сте боље и ќе ни го земете купот (боље сте и од Херкулес десет пати, па ве тепаа) све е момент на мотивација
п.с. дај бе овие алфа нека најдат некои други коментатори ( еве ја им го предлагам Филе) сигурно нема да биде по пристрасен од овие, и е начитан сто пати поише (мислам фудбалски т.е за шпанскиов фудбал)

добро бе дечко не замарај више се тоа, боље сте бе (моментално) и што сеа ?
и плус немора тоа да значи дека сте боље и ќе ни го земете купот (боље сте и од Херкулес десет пати, па ве тепаа) све е момент на мотивација
п.с. дај бе овие алфа нека најдат некои други коментатори ( еве ја им го предлагам Филе) сигурно нема да биде по пристрасен од овие, и е начитан сто пати поише (мислам фудбалски т.е за шпанскиов фудбал)

Стварно се сложувам дека итно им требаат нови коментатори. Или и овие постоечките нека се, ама нека се фокусираат на натпреварот и да зборуваат за истиот, а не 80 минути да раскажуваат приказни.

Абе коментаториве на Алфа се злато вредни беее......барем на гол ќе викант, на Телма кај ништо не се дешава на терен, па и овој у позадина "Успаванка за моју младу" си ја свири.

http://sportdenes.com/fudbal/2011-0...e-vi-pomagaa-protiv-valensija-i-saragosa.html
ovoj svarno bil golem placko :)
ednostavno nemoze da se pomire so faktot deka barsa e mnogu podobra od real i deka barsa ima prednost od 7 boda :)
Добро сфаќам дека си слабо писмен, незнаеш англиски не можеш да се информираш од вистниските изјави, бараш бугарски и македонски страниЧКИ, ама постои ГУГЛ ТРАНСЛЕЈТ, користи го.

Досадна станува борбата за титулата во Примера. Ама затоа на дното е калакурница:)
Кој ли ќе испадне :icon_mrgr
Се надевам дека нема да биде мојот Депор. Вечерва ако сакате линк за Депор-Сосиедад ќе ве снабдам :)

Досадна станува борбата за титулата во Примера. Ама затоа на дното е калакурница:)
Кој ли ќе испадне :icon_mrgr
Се надевам дека нема да биде мојот Депор. Вечерва ако сакате линк за Депор-Сосиедад ќе ве снабдам :)

Алмериа, Херкулес, Сарагоса. Мој тип за сегунда.

Хихон, Алмерија и Сарагоса.
Знам само дека Малага и Депортиво сигурно не испаѓаат:)

Ги газиме Сосиедад (да не подречам у пичку материну:))
Али изгубивме двајца напаѓачи :nesvest:
Не би рекол дека Сарагоса ќе испадне. Имаат солиден тим. Исто важи и за Хихон, а очекувам и Алмерија да пркне. Мој тип Малага, Херкулес и Леванте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom