A
apidrone
Гостин
Не пошо клинецот погоре толку замара со тоа гифот, иначе ни јас не му посакувам на никому повреда, макар играл и за вашиот посран клуб. Иначе не гледам јас кај сум се бунел за меси, леси или како и да се вика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пошо клинецот погоре толку замара со тоа гифот, иначе ни јас не му посакувам на никому повреда, макар играл и за вашиот посран клуб. Иначе не гледам јас кај сум се бунел за меси, леси или како и да се вика.
Не знам како не примети дека јас сум тоаda te prasam da ne mu si slucanjo brat na extrime????
Човек, да му покажеш жолт картон на мирниот Меси е преседан! Кога играл кутриот грубо !? Не, не, никој не смее нему да му покажува картони, а недај Боже да го удри... :nesvest:
и сеа очекувам некој каталонец да ме цитира и да го стави gif-от со Меси и наочарите.
Ете ги пак тие ја носел топката...:pos2:
И ова ли е за црвен???? Па и Пато истово го напрае против Наполи, па на никој глас не му се слушна дека требал црвен да добие. Абе ајде, барем еднаш бидите реални. Што курац бараше играчов на Депортиво да си ја носи топката, барем да ја остаеше кај што беше. А не се прае “Француз“, па после крив му е некој друг.
Целиот тим на Реал успеаа да се отсрами и сега има повеќе голови од МВП![]()
Баш затоа сакам да ги наполнат колку е можно повеќе, кој ќе ве трпи уште со тоа..
Па честито седмица Реал Мадрид туу ама ми е двосмислен постов ц ц ц ц !!!
Па Барселона нема волку висока победа во лига највисока ни е 5:0