Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пошо клинецот погоре толку замара со тоа гифот, иначе ни јас не му посакувам на никому повреда, макар играл и за вашиот посран клуб. Иначе не гледам јас кај сум се бунел за меси, леси или како и да се вика.

Не пошо клинецот погоре толку замара со тоа гифот, иначе ни јас не му посакувам на никому повреда, макар играл и за вашиот посран клуб. Иначе не гледам јас кај сум се бунел за меси, леси или како и да се вика.

da te prasam da ne mu si slucanjo brat na extrime????

Човек, да му покажеш жолт картон на мирниот Меси е преседан! Кога играл кутриот грубо !? Не, не, никој не смее нему да му покажува картони, а недај Боже да го удри... :nesvest:

и сеа очекувам некој каталонец да ме цитира и да го стави gif-от со Меси и наочарите.

мислам дека некој треба да ти ја покажи сликата од маикон со забите :)
Edit:
36964maicon.jpg

:pos2:
И ова ли е за црвен???? Па и Пато истово го напрае против Наполи, па на никој глас не му се слушна дека требал црвен да добие. Абе ајде, барем еднаш бидите реални. Што курац бараше играчов на Депортиво да си ја носи топката, барем да ја остаеше кај што беше. А не се прае “Француз“, па после крив му е некој друг.
Ете ги пак тие ја носел топката...:)
Кај ќе ја носи топката бе, кога ова се случуваше уште во првиот дел, или и тогаш задржувал време :pos:
Удар без топка, се знае што следува. На Тв изгледаше пострашно, вака кога го гледам на клип, и јас не би дал црвен, за да не се заебе играта. Тоа што му го поништија жолтиот, е рамно на дебилна одлука на федерацијата...

Ништо од 2 у 1. Така си фрлив само 50 денари. :)

Тајната на Леванте за успесите во последно време...

...одличната атмосфера во клубот помеѓу играчите :pos2:

Respect за Леванте! :)

Целиот тим на Реал успеаа да се отсрами и сега има повеќе голови од МВП:drk::drk:

Целиот тим на Реал успеаа да се отсрами и сега има повеќе голови од МВП:drk::drk:

Баш затоа сакам да ги наполнат колку е можно повеќе, кој ќе ве трпи уште со тоа..

Баш затоа сакам да ги наполнат колку е можно повеќе, кој ќе ве трпи уште со тоа..

Не сум јас крив шо напаѓачиве ваши заедно 15 гола немаат дадедно :)
Ама осумкава слабо....не е Алмерија ова:)

Па честито седмица Реал Мадрид туу ама ми е двосмислен постов ц ц ц ц !!!

Па Барселона нема волку висока победа во лига највисока ни е 5:0

Па честито седмица Реал Мадрид туу ама ми е двосмислен постов ц ц ц ц !!!

Па Барселона нема волку висока победа во лига највисока ни е 5:0

Не заебавај. :smir:

Море го нема дечкото, да се буни за судиите...или не му наштетија овој натпревар на Реал?

ЕЈ!!!! Немој да зборите така за невиниот Меси, поштен човек е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom