Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
:tv:

Овој Аткинсон кој циган е,не ми се верува.Му пушта на Евертон да ја изнесе топката до средина и кога виде дека ќе дадат гол,свири крај.:pos2:

Иначе сосема заслужено дојде Евертон до бод.
Требаше барса да даде гол, не е фер стварно, требаше судијата да им свири еден пенал барем :)

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Ако се решаваа натпревари по статистика фудбалот ќе беше поинаков. А и тоа што викаш, за џабе играме.
Еј,далеку од тоа дека натпревар се решава со статистика. Туку сакав да кажам дека некои,и покрај тоа што ја гледаат статистиката,ме убедуваат дека не била точна,дека не биле 14 шута,туку 5. А тоа дека титулата е загубена,не мислев сериозно :))

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нели Манчестер ќе победеше 1-3,0-3 0-2...или судијата е крив? :(

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
aj be ne tuku provociraj be? Deka vas slabi vi gi dadoja na pochetok? ke prajme muabet ko che izigrate so everton i so fulham
Не бе. Тие слабите се само за Челзија. Нема да играат повеќе во Премиер. Се потрошија.
Манчестер прокоцка победа и крај. Дефинирано!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
В

Вори

Гостин
Не бе. Тие слабите се само за Челзија. Нема да играат повеќе во Премиер. Се потрошија.
Манчестер прокоцка победа и крај. Дефинирано!
25 годишен или се заебаваш?

Овој муабет го теравте и лани кога Челзи по првите кола победуваше се.И викавте дека слаби на почеток противници,ќе сме ги виделе после.
Дојде и тој момент.Дома со Тотенхем 3-0.Ги тепавме нив,вие викавте дека Тотенхем се pure shit сезонава,и слични муабети.
Дојде на ред и Ливерпул.Нив ги сјебавме исто дома 2-0,тогаш викавте дека Ливерпул е слаб ово оно.
Ја не можам крајот да ви го фатам стварно..
Сте кикснале,сте кикснале.Никој не прокоментира освен ХедХантер,кој веројатно го мислеше тоа иронично.Ја не знам што одма скокате,и се фаќате за тоа дека Челзи играл против Виган,а Манчестер против Фулам.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тва ако е гол на колото, јас сам фудбалер на годината! :) Пази, резултат 3-1, Арсенал имат целосна контрола, играат последни минути, играта е формална, Болтон не се замарат, тие си подават как на шева, малко простор Фабрегас добар пас, го исфрла Вела и тај завршница как 70% од напаѓачите у ПЛ. Тва ли гол на колото или е твојо Арсенал? :) Неможам да кажам ни оти е акција на колото, а не па гол, ама можам да те разберам... Сакам да ти кажам оти тва е разликата меѓу мене и тебе, знааш кој маабет го правииме, тва шо неможеш да го разбереш... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom