Црна Гора: Масовна гробница на косовски Албанци

• Креатор на темата Креатор на темата hotmail
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne be so tenkot sto im go zemaa na vasite vo Matejce idat da pijat kafe, i zamisli nemat kaj da ja parkiraat.:tapp:

Лажам?

Кумановец со автомобил влетал во летна бавча на кафе-бар
27.06.2010 - 19:20 | Македонија
Дваесет и тригодишниот Ш.А од Куманово денеска во 3 часот и 55 минути по полноќ со автомобил „опел астра“ со швајцарски табллички влетал во летната бавча на кафе-барот „Клуб“ на градскиот плоштад во Куманово.

Ш.А претходно бил гостин заедно со уште четворица другари и пред да го напушти барот се расправал со сопственикот на угостителскиот објект за плаќање на сметаката за испиените пијалаци.

Изнервиран од караницата, отакако го напуштил барот со автомобилот влегол во бавчата. Сопственикот на „Клуб“ го пријавил случајот во Секторот за внатрешни работи Куманово, од каде полициска екипа извршила увид на местото на настанот.

По целосно расчистување и документирање на случајот, против сторителот ќе биде поднесена соодветна кривична пријава.

Ne znam koj jade poveke trici jas ili ti.:toe:
Jas samo mu odgovoriv na pipovski deka ne ste karanfilce za mirisanje.:kesa:

Па незнаеш бидејки си премногу самобендисан за да приметиш.
А веќе ако јас јадам трици, дај покажи ми каде ги јадам... за да си знам да не јадам повеќе. Дај посочи.
Ти тоа што му го одговори на пиповски мене не ме интересира од гледна точка што „си му одговорил на пиповски“. Јас го гледам од гледна точка што одговорот што ти го даваш на него, воедно ме засега и мене.
Ако сакаш навистина да разговараш со пиповски имаш ПП, а кога зборуваш вака отворено, сигурно дека ќе навлечеш и други луѓе кои се чуствуваат опфатени од твоето излагање.

Удираш против Македонците... не е само пиповски Македонец овде!

--- надополнето ---

Ti rekov jas, nemoj da go baras zasto ke si go dobies.:toe:

Што ќе си добие? Факт некој... нешто ќе му расветлиш? или... имаш други намери?

Оваа масовна гробница е потсетување за форумските србољубци, да не го заборават фактот дека нивните миленици се исти геноцидни г...а, како и Албанците. Тоа што Албанците добија можност своите геноцидни идеи да ги легализираат (заради подршката од така-наречената Меѓународна Заедница), не значи дека Србите немаа такви интенции и за жал, обиди (како овој и други) за нивно остварување.

Повеќе од очигледно е дека објавувањето во јавност, на овој грозоморен наод е темпирано во хронолошки контекст на донесувањето на фамозната одлука на МСП.

Па незнаеш бидејки си премногу самобендисан за да приметиш.
А веќе ако јас јадам трици, дај покажи ми каде ги јадам... за да си знам да не јадам повеќе. Дај посочи.
Ти тоа што му го одговори на пиповски мене не ме интересира од гледна точка што „си му одговорил на пиповски“. Јас го гледам од гледна точка што одговорот што ти го даваш на него, воедно ме засега и мене.
Ако сакаш навистина да разговараш со пиповски имаш ПП, а кога зборуваш вака отворено, сигурно дека ќе навлечеш и други луѓе кои се чуствуваат опфатени од твоето излагање.

Удираш против Македонците... не е само пиповски Македонец овде!

Ako ne te interesira, togas i ne mora da se mesas jasno :salut:
Ne udiram protiv makedoncite, toa sto e realno toa i go kazuvam.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom