Упикливи девојчиња!

• Креатор на темата Креатор на темата Rock'n Rose
  • Време на започнување Време на започнување
Работата е што во случајов девојчево е растурено и не и е гајле кој и што ке зборува за неа сака да биде во центар на внимание и да биде главна ,а додека јас сум по повлечена и не се глупирам пред останатите како она што прави,само што на дечко ми другарите не го свакаат тоа или барем не сакаат да го сватат ,а додека пак дечко ми е неутрален и ми вика да не се замарам дека нема потреба од тоа ,додека јас му реков да се држи на дистанца.Бидејки он ако и обрне внимание малце повеке, он аке биде уште понападна.

Работата е што во случајов девојчево е растурено и не и е гајле кој и што ке зборува за неа сака да биде во центар на внимание и да биде главна ,а додека јас сум по повлечена и не се глупирам пред останатите како она што прави,само што на дечко ми другарите не го свакаат тоа или барем не сакаат да го сватат ,а додека пак дечко ми е неутрален и ми вика да не се замарам дека нема потреба од тоа ,додека јас му реков да се држи на дистанца.Бидејки он ако и обрне внимание малце повеке, он аке биде уште понападна.
epa tuka e problemot i sama rece deka e rastureno a ako ne mu davas na decko ti moze da zamine so nea na edna vecer da se isprazne,tia takvite ne se setaat po ulica.VNIMAVAJ POVEKE

За оф-топик се добива бан. Избришав 10-тина мислења на кои местото им беше во Чек дис аут.
Металхамер е баниран на 3 дена заради вртење на дискусијата во погрешен правец... Како да не ја научи лекцијата од последниот бан.

Продолжете на темата. Ако сте немале партнер/ка или слична случка, подобро не дискутирајте за ситуации кои не ви се познати.

Абе знам дека ме сака и се си велам не се замарам со такви типки кои си немаат попаметна работа, и на крај пак ќе успеат да ме изнервират. Ама па мора да се има љубомора по малку :) Епа вака, јас дека си кажувам што си мислам на сите (нема оговарање само дирекно во лице си кажувам се) така и на таквите девојки им кажувам на културен начин, а ако тие не се културни да ја почитуваат мојата критика тогаш на секоја реченица што ќе ја кажат им мавнувам такви зезања или да кажам ,,корпи,, па по мене и сите останати продолжуваат да се смеат и да се шегуваат на нејзина сметка што не и текнува уста да отвори наредни 15мин. :) Не правам ништо лошо, само си го бранам тоа што е мое :pipi:

Хм а да почнеш да му веруваш и да се правиш дека не ти е гајле можеби навистина се само добри другари ако девојчето е растурено ти белки немислис дека на типот му летнал памет и да си уништи врска со тебе за некое задоволство со неа

Ако ми вика да не се замарам - нема да се замарам. :) И на тој и на овој начин он ја држе ситуацијата

Зависи колку си нерва и колку го сакаш.Иди расшлапај ја квалитетно и на клоци исфрли ја од објектот.Да видиш дали следен пат ќе го погледне :wink:

sum bila nekolklu pati vo sitoacija devojka da mu se pika na decko mi i vo toj slucaj reagiram vaka- se pravam deka sum samo drugarka so nego izbegnuvam muvanje i da sum mn okolu nego za da ne se ponasa kako normalno da me guska i sl pred devojkata (zatoa sto toj nikogas ne ja dozna mojata t.n. "finta") i prvo nejze i pocnuvam muabet vo stilot na "toj ima zenska" i ako devojkata izleze ok i ne saka da se mesa vo "taa" vrska se ponasam normalno so nea, no ako i kazam deka toj ima zenska(ne deka toa sum jas) a taa reagira vo tipot na "ne mi e gajle toj ke e moj" togas i se pravam drugarka deka ke i go mestam i na kraj i velam "znaes so i mene mi se svigja" i odam i ke go smuvam( za nego e normalno ama devojkite obicno se zaprepasteni:)

Зависи колку си нерва и колку го сакаш.Иди расшлапај ја квалитетно и на клоци исфрли ја од објектот.Да видиш дали следен пат ќе го погледне :wink:

Е много убаво ги учиш. Да се тепаат со клоци. Хмммм....

Е много убаво ги учиш. Да се тепаат со клоци. Хмммм....
Само со рака удирање боли, а не доликува девојка да фрла столови...

Клоцата е најефикасен избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom