Picasso`
Schizophrenic!
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 4.149
- Поени од реакции
- 197
Сигурно и таткоти пиле бил од контингентот суруци од Источна Македонија, носени како полицајци (демек редари), за време на студентските демонстрации во Косово. Никола Младенов, убаво и јасно си кажа. Некој го спремал тоа, офците паднале и крај.
Патем не ме ни чуди зошто ти овака размислуваш. Каков татко, таков син.
Да, горд сум на својот татко кој го прочитал нашиот мил кутар сирот сожител аљбанацот со меко љ.
Не сум горд на својот народ кој дозволи таква сорта да ни уринира по државата, што немаше повеќе како него.
Во 2001 многу од тие кои му се смееа и го правеа националист го прифатија неговото правило.
Можда следниот пат ќе има повеќе освестени кога кутриот аљбанац ќе проба да си го доживее сонот.
Па јас ти кажав убаво, ама процесорот не ти чини. Убаво ви кажа Слобо и уште во почетокот на '80-тите, татковците ваши, идилични прото сељани ги носеа во Косово (место да носат Срби - рецимо), само и само да родат мржња едни со други. 1990 година во Охрид, некој семинар, Милошевиќ на тоа место ги предупреди македонските Државници, да не заборават дека Македонија и Србија ги спојуваат неколку битни државни работи, меѓу кои и проблемот са "Шиптарима". Ама јас се чудам, каде проблем са Шиптарима во 1990 година?
Нема гајле, мора да знајш дека поради такви како тебе, се случи 2001-ва. Јас да имам некаква власт, ќе ги уништам сите такви како тебе во двата табота (Албански-Македонски), и чист бук, мирен леб.