Уругвај - Холандија| 1/2 финале | 06.07.2010 |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе игра во големото финале?

• Вкупно гласачи
    75
Toa што не игра Суарез не значи дека Уругвај ќе игра со 10тмина на теренот. Тој е добар за постигнување на голови, но неговото отсуство не е пресудно. Уругвајците ќе бидат многу мотивирани. Ќе се борат до крај. Холанѓаниве играат КРШ, но имаат резултати. Незнам за вас, ама мене не ме импресионираа. Ке навивам за Уругвај затоа што се послаби.

Стварно незнам од каде сте толку сигурни дека Холандија ќе тепа.
E aјде де, кој се послаби сеа, одлучи се :):)

E aјде де, кој се послаби сеа, одлучи се :):)

Уригвај се послаби на хартија, како што би рекол Калински. Холандија не се слаби, само играат лошо. Капираш сеа?

Уригвај се послаби на хартија, како што би рекол Калински. Холандија не се слаби, само играат лошо. Капираш сеа?

Kапирам, ама чим некоја репрезентација стигнала во 1/2 финале и не е така слаба.
Ќе видиме вечер кој што и како ќе напраи

35220_1298649997605_1571051326_30623562_4846037_n.jpg

Toa што не игра Суарез не значи дека Уругвај ќе игра со 10тмина на теренот. Тој е добар за постигнување на голови, но неговото отсуство не е пресудно. Уругвајците ќе бидат многу мотивирани. Ќе се борат до крај. Холанѓаниве играат КРШ, но имаат резултати. Незнам за вас, ама мене не ме импресионираа. Ке навивам за Уругвај затоа што се послаби.

Стварно незнам од каде сте толку сигурни дека Холандија ќе тепа.

Не е само Суарез, Фучиле и можеби Лугано нема да играат, а тие се најдобрите дефанзивци во Уругвај. Уругвај секако се многу ослабени со неиграњето на овие тројца, но тоа не мора да значи ништо, останува да видиме :)

Добро бе,ни Ван дер Вил и Де Јонг не играат за Холандија,па што?

Добро бе,ни Ван дер Вил и Де Јонг не играат за Холандија,па што?

Холандија е светска сила со силна клупа, а Уругвај не е. А и Ван дер Вил и Де Јонг не се толку важни за Холандија, ко Лугано и Суарез за Уругвај.

Холандија е светска сила со силна клупа, а Уругвај не е. А и Ван дер Вил и Де Јонг не се толку важни за Холандија, ко Лугано и Суарез за Уругвај.
Не бе,таман работа.Холандија има на располагање 10 бека...кој ќе го замени Ван дер Вил?

А па Ван дер Вил на светсково беше феноменален, еден Робен ако не се лажам се врати назад за да го покрива, кхм, Робињо, при постигнувањето на првиот гол за Бразил, а Робињо кај нив тераше лево ( на страната на Ван Дер Вил ) ...

Не е од некое круцијално значење за холанѓаните, ко што се Ван Бомел, Робен и Снајдер на ова СП.

Ајдеее HUP HOLLAND HUP!

А па Ван дер Вил на светсково беше феноменален, еден Робен ако не се лажам се врати назад за да го покрива, кхм, Робињо, при постигнувањето на првиот гол за Бразил, а Робињо кај нив тераше лево ( на страната на Ван Дер Вил ) ...

Не е од некое круцијално значење за холанѓаните, ко што се Ван Бомел, Робен и Снајдер на ова СП.

Фала :helou:

Уф ама голче му ја искина мрежата!
Мислам дека уругвај нема никаква моќ да се врати во игра. Слично беше и на Холандија-Бразил само што тогаш Холандија имаше голема среќа но и поединци кои Уругвај ги нема. Не ми се верува само колкаво дрво е Ван Перси на овој шампионат!
Ајде мора во финалето.

Чист црвен картон на снајдер требаше да му даде.ебате судијата.:tapp:

--- надополнето ---

звероња е форлан.:vozbud:

Уф ама голче му ја искина мрежата!
Мислам дека уругвај нема никаква моќ да се врати во игра. Слично беше и на Холандија-Бразил само што тогаш Холандија имаше голема среќа но и поединци кои Уругвај ги нема. Не ми се верува само колкаво дрво е Ван Перси на овој шампионат!
Ајде мора во финалето.
Заборавив на Форлан :icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom