Assassin's Creed: Brotherhood

Гледам излезе некој Update, го има некој пробано? И второто прашање ми е, пишува дека има некој фикс за DLC то со ДаВинчи, како да го пуштам тоа DLC, или каде да се симне ако го нема со играта?

Гледам излезе некој Update, го има некој пробано? И второто прашање ми е, пишува дека има некој фикс за DLC то со ДаВинчи, како да го пуштам тоа DLC, или каде да се симне ако го нема со играта?

плус и Дракен оклопот недостига, можно е да ги има во верзијата на рилоудед...

Предпоставувам ќе има и ac-4? Заврши чудно би требало да продолжение.

Ова е експанзија на двојката, ќе има и тројка. И ако им се молзат уште пари и десетка.

Хо-хо-хо ја играв и првата и многу му се свигаше морам и оваа,сега ке почекам уште некое време да излезе некој добар торент(има на замунда ама незнам какви се) и ќе ја симнам и ќе пробам да ја играм на лаптоп со Intel Core2Duo 2.0GHz,3 GB RAM,nVidia gForce 9300M G ,многу надежна комбинација за минимум побарувачка :)

Лепотанска е играва, пример за Next-gen графика. Убаво, оптимизирано и добро анимирано. Кога ќе ставите FOCUS на некој лик, тогаш со blur ефектите, позадините изгледаат неверојатно реално, баш поради анимацијата. Е сега звукот и замарантите кои се дерат...му ебеш матер. :)

Како и да е, после Dragon Age 2, ова ми е ептен убава игра. :)

Ако не се лажам за икс бокс 360,истиот требаше да се флешува за оваа игра така?

Одлична,одлична игра,на секаков поглед.
Најака ствар е Call Assassins :D

vrv od igra so novava graficka na najako si ja vozam

плус и Дракен оклопот недостига, можно е да ги има во верзијата на рилоудед...

тоа значи дека треба да се симне верзијата кога ќе искочи на 22 март или..? :kesa:
не за друго,ја сум таков ако има нешто за собирање,све до даска исполнувам.Како во двојката алтаир армор што го собрав,итн :)

тоа значи дека треба да се симне верзијата кога ќе искочи на 22 март или..? :kesa:
не за друго,ја сум таков ако има нешто за собирање,све до даска исполнувам.Како во двојката алтаир армор што го собрав,итн :)
Па тие dlc мислам дека се за xbox и ps3 со некои онлајн модови мапи итн. А ова со The Da Vinci yште не е излезен за пц и да излезе само 8 мисии ќе има и пак нешто за Multiplayer...така да ќе се радуваат тие што ја купиле играта :D

Проблемот со нови игри е што надминаа и по 8-9 ГБ големина па така и оваа и сега е потребен и блу реј ром/режач и блу реј дискови.

:raz:
Зошто јас не приметив некои поголеми подобрувања во графиката во споредба со двојката? Подобра да не е за РС? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom