Assassin's Creed: Brotherhood

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Гледам излезе некој Update, го има некој пробано? И второто прашање ми е, пишува дека има некој фикс за DLC то со ДаВинчи, како да го пуштам тоа DLC, или каде да се симне ако го нема со играта?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Гледам излезе некој Update, го има некој пробано? И второто прашање ми е, пишува дека има некој фикс за DLC то со ДаВинчи, како да го пуштам тоа DLC, или каде да се симне ако го нема со играта?
плус и Дракен оклопот недостига, можно е да ги има во верзијата на рилоудед...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Предпоставувам ќе има и ac-4? Заврши чудно би требало да продолжение.
Ова е експанзија на двојката, ќе има и тројка. И ако им се молзат уште пари и десетка.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Хо-хо-хо ја играв и првата и многу му се свигаше морам и оваа,сега ке почекам уште некое време да излезе некој добар торент(има на замунда ама незнам какви се) и ќе ја симнам и ќе пробам да ја играм на лаптоп со Intel Core2Duo 2.0GHz,3 GB RAM,nVidia gForce 9300M G ,многу надежна комбинација за минимум побарувачка :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Лепотанска е играва, пример за Next-gen графика. Убаво, оптимизирано и добро анимирано. Кога ќе ставите FOCUS на некој лик, тогаш со blur ефектите, позадините изгледаат неверојатно реално, баш поради анимацијата. Е сега звукот и замарантите кои се дерат...му ебеш матер. :)

Како и да е, после Dragon Age 2, ова ми е ептен убава игра. :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
1.895
Ако не се лажам за икс бокс 360,истиот требаше да се флешува за оваа игра така?

H

-HRO

Гостин
Одлична,одлична игра,на секаков поглед.
Најака ствар е Call Assassins :D

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
vrv od igra so novava graficka na najako si ja vozam

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
плус и Дракен оклопот недостига, можно е да ги има во верзијата на рилоудед...
тоа значи дека треба да се симне верзијата кога ќе искочи на 22 март или..? :kesa:
не за друго,ја сум таков ако има нешто за собирање,све до даска исполнувам.Како во двојката алтаир армор што го собрав,итн :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
тоа значи дека треба да се симне верзијата кога ќе искочи на 22 март или..? :kesa:
не за друго,ја сум таков ако има нешто за собирање,све до даска исполнувам.Како во двојката алтаир армор што го собрав,итн :)
Па тие dlc мислам дека се за xbox и ps3 со некои онлајн модови мапи итн. А ова со The Da Vinci yште не е излезен за пц и да излезе само 8 мисии ќе има и пак нешто за Multiplayer...така да ќе се радуваат тие што ја купиле играта :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Проблемот со нови игри е што надминаа и по 8-9 ГБ големина па така и оваа и сега е потребен и блу реј ром/режач и блу реј дискови.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
:raz:
Зошто јас не приметив некои поголеми подобрувања во графиката во споредба со двојката? Подобра да не е за РС? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom