Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3651917 напиша:Браво за Холандија, цркнете грди бразилци, 100 фаули над Робен направија, најзаслужен Робен ги испровоцира со паѓањето и со дриблањето, Снајдер исто така одличен, мноогу ми е мило за Холандија. Ама прваци нема да станат.
Боби[Мкд];3651917 напиша:Браво за Холандија, цркнете грди бразилци, 100 фаули над Робен направија, најзаслужен Робен ги испровоцира со паѓањето и со дриблањето, Снајдер исто така одличен, мноогу ми е мило за Холандија. Ама прваци нема да станат.
Поздрав и од МотаДунга лижи пенис гнидо вошлива. И поздрав од Роналдињо и Пато
Незнам брат, двата најголеми наши историски ривала се аут, Бразил и Италија...Германија - Холандија? Не звучи така лошо а?Ајде бе утре да се докрајчат Јужноамериканциве па второ по ред европско финале...
:pos2:Боби[Мкд];3651917 напиша:Браво за Холандија, цркнете грди бразилци, 100 фаули над Робен направија, најзаслужен Робен ги испровоцира со паѓањето и со дриблањето, Снајдер исто така одличен, мноогу ми е мило за Холандија. Ама прваци нема да станат.