МЕКСИКО-АРГЕНТИНА 1/8 ФИНАЛЕ 27.06

КОЈ ЌЕ ПОБЕДИ

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
2-0.... е ова е уништена утакмица од судиите, а не Англија! :mad:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Досега најслабо судење на светскиве првентства :tapp:

Технологијата мора да влезе во фудбалот,не е спортски поради глупави судии да испаѓаат репрезентации :toe:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Толку од Мексико судијата упропасти утакмицата....

Н

'Никола'

Гостин
Тевез подлабоко беше во офсајд, отколку Клосе против Фиорентина..:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Еве и подарок слободен. Може треба да го изведе од едно метро од аут :icon_mrgr
Последен меч што го гледам на светсково...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Па и не е баш исто Мексико тука ј имаше иницијативата а ваму швабите напаѓаат цело време...
Види вака.. Ќе беше 2:2, мани што Англија немаше да мора да нападне уште од почетокот на вториот дел, туку дури и ќе имаа мала психичка предност.. Се вратија од 0:2.. Замисли каков меч ќе беше да се важеше голот и резултатот да беше 2:2.. А вака?? Вака цело време те јаде тој ебан гол, моралот ти паѓа ептен и после онаа контрата и голот за 3:1, веќе се предаваш знаејќи дека се требало да биде подруго, доколку двајцата главни на теренот не биле слепци.

Јас да сум на местото на Мексиканците го напуштам теренот уште од сеа..

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Инаку го забележавте Хајнце при прославата на вториот гол кога се слупа у камера?:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Да,и му ја слупа еднаш на камерманот.Типичен сељак.

Ова више на ништо не личи,еве се затепаа пред полувреме.Треба на Росети да му поделат по еден бокс,и на тој помошникот.

В

Вори

Гостин
Може ќе ми биде последна утакмица што ќе ја глеам светсково..ептен се накурчив.
Сега чекам да видам што ќе напраат ФИФА и УЕФА,дали ќе санкционираат или ќе играат кур ко досеа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Уф за малку тепачка на крајот.
Што да кажам Мексико си тргна без никаква почит кон противникот. Една пречка на Салсидо, прекрасен удар на Гвардадо, иницијативна на Мексико и одеднаш на сцена стапија судиите. Браво, немам што повеќе да кажам. Од овој момент се смени се. Мексико видно оштетен како да се изгуби во просторот. Мораа одеднаш да се отворат и тоа ги чинеше кардинална грешка на Освалдо и 2-0 :(
До крајот уште една шанса но Хернандез беше прекус. Имам замерки и за досудените фаули. Не дека не се груби Мексиканците ама Меси е презаштитен на овој меч. Не смее да гои дувнат ебате...
Јас да сум онде на терен дефиниивно останувам без живци и маскарирам се пред себе :nerv:

M

mercenary

Гостин
Старецот Верон им фали у среде на Аргентина.Овој што игра место него,Макси,нигде го нема..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom