Кој е најглупиот човек што го знаете ? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Тебе ко ќе сакаше да ти ѕвонит како успеваше?:(
Нели незнајт да читат и да запишит број?

Е тоа беше финтата. Како ѕвонеше?
Карактеристично беше само на еден другар му ѕвонеше, нека се најного и двајца, на сите нема шанси да ни ѕвони мислам наизменично секој ден.
Па сега има си зацртано некои букви дека тој е тој, не е кораф мајка му стара, многупати му викаме дека ке му ѕвонеме и кога ке му се јавиме секогаш питуваше кој е на телефон се додека не разбера, а ако му ѕвони другарот што тој му ѕвонеше на него тогаш не прашуваше, ги има зацртано буквите ли шоознам ..

FacePalm.jpg

Еден другар хахахахаха праеме скара и се направи повеќе жар од шо треба не можевме да ја наместиме скарата(не е боитно)
Другар ми: иииии многу жар се напраи бе
Јас: па извади го бе
Другар ми: па со што да го извадам
Јас: со рака!
и он ставање раката у жар :nesvest:
не е он толку глуп малку бевме хај :smeshko:

Димитар Димитровски од Аеродром. Кој не го знае нека го види линков. Се објаснува

komsiite moj. celo vreme se dovikuvaa preku terasa so prajs prijatele dobar li si pa drugiot ce vikne dobar prijatele ti kako si i se sobravme na kuken sovet da im kupime po eden telefon da si prat muabet a ne da dosajdzaat koga spieme kaj pet saatot. i im kupivme so im kupivme si legnav jas da odmoram i tuku slusam prijateleeee odi pokraj telefonot da te prasam so prajs i dali si aren.
e tuka vejce ispocrkavme od smea site komsii i gi ostajvme so ce im prais i prestanaa se naucija telefonot da go koristat

komsiite moj. celo vreme se dovikuvaa preku terasa so prajs prijatele dobar li si pa drugiot ce vikne dobar prijatele ti kako si i se sobravme na kuken sovet da im kupime po eden telefon da si prat muabet a ne da dosajdzaat koga spieme kaj pet saatot. i im kupivme so im kupivme si legnav jas da odmoram i tuku slusam prijateleeee odi pokraj telefonot da te prasam so prajs i dali si aren.
e tuka vejce ispocrkavme od smea site komsii i gi ostajvme so ce im prais i prestanaa se naucija telefonot da go koristat

си ја згрешил темата :jaj: оваа тема не е за вицеви

Одреден тип шо до лани не беше сигурен као се презива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom