UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Никад не сме стигнале полесно до финале од годинава! Се надевам дека со ваква леснотија и трофејот ќе го дигнеме на Вембли!

Требаше да го поставиме голот на центар за и Шаљке да можеше малце да поигра....:S

Браво за Манчестер,начинот на кој напаѓа на кој ствара шанси ми се допаѓа најмногу од сите.

Јас не знам со кој мозок мислевте дека шалке ќе го помине Манчестер.
Разликата е во класи.
Чао пријатно.

Manchester United became the 1st team ever get to a European cup final without conceding an away goal.

Ryan Giggs the oldest player ever to score in the UEFA Champions League at 37 years old.

Ајде мадриѓани ве чекаме на Вембли

Јас не знам со кој мозок мислевте дека шалке ќе го помине Манчестер.
Разликата е во класи.
Чао пријатно.

Разликата помеѓу Шалке и Манчестер Ју. е иста како и таа разлика помеѓу Манчестер Ју. и Реал/Барса.

Разликата помеѓу Шалке и Манчестер Ју. е иста како и таа разлика помеѓу Манчестер Ју. и Реал/Барса.
Добра споредба :vozbud:

Дај не се глупирај те молам, гледај си бундеслига и уживај си!

То детеее.... и ти си бил паметен еј :) Бистар си како матна вода. Не заслужуваш да те цитирам, ама јадеш тоа што не е за јадење. Ама ако ти е слатко продолжи си ;)

229774_10150228396294610_666589609_8581482_124915_n.jpg

Que Sera, Sera,
Whatever will be, will be
We're going to Wembley
Que Sera,Sera
:smir:

Манчестер ќе ја здрви Барселона во евентуално финале со неа,ама со Реал ќе биде ептен заебано.
Мурињо vs Фергусон,Роналдо vs Руни...ќе биде ебење!

Neuer: "We had too much respect and weren´t compact enough. We had problems to win the ball. United did well using their wide players."

SAF on Sky Italia: "I wish I could find a way to keep Giggs going for another ten years..."

--- надополнето ---

Metzelder on Sky Italia: "Against Inter everything we tried worked. Against United we couldn't even try anything."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom