UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Премиер Лига има 38 кола и 1-2 натпревари не значат толку,а овде за 1 натпревар судијата ја решава цела сезона во ЛШ ..

Не се 1-2 натпревари, сезони се во прашање :)

Не не, ти кажи ми што освоиле пред да дојдат во Интер, нема потреба да кажуваш колку се добри. Уште и мењаш тема, коа увиде дека врска немаш од својот тим.

Добро бе ти дали си нормален??????..доста тоа што си контрадикторен до максимум па сеуште продолжуваш да стегаш глупости???

--- надополнето ---

Значи со чиста совест ме прашуваш....
Е ајде бе што имаат освоено??
Па потоа виде дека не си во право па го напиша ова
Ок, за другиве ќе преќутам некако

и сега мислиш дека јас сум контрадикторен и не си го знам тимот а ти паметниот си ги знајш сите три тима за кој навиваш????...јас цел мој живот навивам за Интер и му ги знам сите играчи кои играле од 2000 па наваму и ти сега тука ми продаваш памет???

Само нешто ке кажам... не го отпишувајте така лесно Интер.

Јас би те поддржал брат, искрено :) Шалке сите горе-долу го пратите во Бундеслига како игра и ќе се согласите дека игра мизерно, одвај се 10-ти, а едно време во есенскиот дел беа и 15-16-ти. Плус го сменија тренерот, значи не е Магат, а овај новиот лесно може да летне во воздух по високата победа, а со него заедно и играчите. Навистина дури и лудо е да се помисли дека 2-5 од гостински терен нема да го однесат Шалке до 1/2 ама во фудбалот, поточно во ЛШ едноставно СЕ Е МОЖНО. Ајде да речеме да беше Манчестер, Барса или Реал на местото на Шалке можевме да бидеме 100% сигурни дека не е можно изненадување ама кога станува збор за така нестабилна екипа како Шалке се може да се случи. Замислете како би било веќе за 15 мин. Интер да води 0-2, а? Одма подруго ќе бидат работите. Да ве потсетам само пред неколку години еден Милан дома го победи Депортиво со 4-1. Кој очекуваше дека во реваншот Депортиво може да го победи еден Милан со 4-0. А тогаш играа и Шевченко, Креспо, Малдини, Кафу, Сидорф колку беше помлад, Инзаги исто...ама испаднаја :)

Да бидиме реални полуфиналистите се веќе познати..едноставно невозможно е онаков нестабилен и катастрофален Интер да постигни 4 гола на гостински терен а и уште помалку да не прими ниту еден.....а и не ми се верува Челзи нешто поесбно дека ќе направи на неосвојливата тврдина Олд Трафорд каде Манчестер според мене нема да си дозволи луксуз да биди нерешено а камоли пораз од Челзи!...што би рекол Боби подобро е директно да одат полуфиналистите веќе наредната недела бидејќи вака и не ми се верува дека некаде ќе има неизвесност!

ОТ е далеку од неосвоилив, повеќе зависи од челзи од колку од манчестер, лани баерн таму помина, знаеле да губат и дома и во ЕПЛ а и пак Во ЛШ иако во ЛШ е потешко признавам, не се откажувам од шансите на интер а уште помалку и од челзи

Лани Барса и Манчестер испаднаа во полуфинале, годинава ќе се соочат на Вембли !!!!!!!

Ама Баерн имаше победа дома, а и не победи на ОТ, 3-2 заврши :) На ОТ ако го исклучиме мечот лани против Бешикташ кај што УТД изгуби 1-0 кога веќе беше се рамно и Ферги имаше со резервите, Манчестер нема пораз таму од 2003 :)))) Не велам дека не може Челзи да оди понатаму, шансите се 50-50, ама сезонава и те како ОТ е неосвоива тврдина.

Интер може и те како да го тепа Шалке на гости, може и 4 гола да им даде, и 5, и 6, и 7, и 10, али у било која варијанта ќе има само 2 гола повеќе од противникот, не гледам како Интер од една страна ќе победи а од друга нема да прима погодоци.

Шалке е веќе полуфиналист, а ако не успее по некое лудо чудо да се пласира у полуфинале треба да се откажат од понатамошно играње во ЛШ и да се сконцентрираат само на Бундес лигата.
Шалке нема што да игра во домашното првенство, и да ги изгубат сите натпревари до крај не им значи ништо.

Нив им е битно да го тепаат тој второлигашот во финалето од купот и вгодина да играат ЛЕ.

Добро бе ти дали си нормален??????..доста тоа што си контрадикторен до максимум па сеуште продолжуваш да стегаш глупости???

--- надополнето ---

Значи со чиста совест ме прашуваш....

Па потоа виде дека не си во право па го напиша ова

и сега мислиш дека јас сум контрадикторен и не си го знам тимот а ти паметниот си ги знајш сите три тима за кој навиваш????...јас цел мој живот навивам за Интер и му ги знам сите играчи кои играле од 2000 па наваму и ти сега тука ми продаваш памет???

Не ти е и тебе лесно брат :pos: Прво набројуваш играчи кои ни Т од титула не виделе пред да дојдат во Интер, после кога те прашавме јас и уште еден член што имаат освоено, ти ми ги кажуваш останатите играчи кои имаат нешто освоено (и Пандев :pos:). И после јас сум бил контрадикторен :kesa:

не кажувајте вицови бе ... доволно е шалке бункер да изигира и чао пријатно

Боби[Мкд];4204842 напиша:
Шалке нема што да игра во домашното првенство, и да ги изгубат сите натпревари до крај не им значи ништо.

Нив им е битно да го тепаат тој второлигашот во финалето од купот и вгодина да играат ЛЕ.
Зборам за иднина, вакво нешто ако прокоцкаат никад боље да не заиграат во ова натпреварување ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom