UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
го боли Берлускони го држи Милано за муда :zid:

се бара SYN да дојде у 20431 збора да ни ја објасни јачината на Интер и како тоа Баерн не се победија сами туку Интер ги тепаа од што беа многу јаки. Бруки 5 гола од Шалке кој се 10 на табела во Бундеслига и губеа од кого стигнат

Фантастична игра на нероаѕурите! Браво за 4 дена 8 гола, уште еднаш потврдија дека се најјакиот тим моментално, ама судииве бе се против нив се :)

Пак Пандев нека не игра маме им ебам,ако им е.
Каква игра на РЕАЛ:drk::drk:

Paper Champions no doubt.

Лани за лани дечко. Сетики нема право Интер да загуби. Тимот од тогаш се смени, ама на послабо.

Инаку мотивација и жар кај Интер нема повеќе, и една од главните причини е што воопшто не беше инвестирано. Место засилувања, тимот беше ослабен со заминувањето на Мурињо, a носењето на Дебелитез уште толку деструктивно беше. И на крај, се немаше друг избор, освен да се донесе некој било-кој тренер.

Тоа е тоа, ама сепак Forza Inter! :)

А да, честитки за Реал. Мур си е Мур. :)

каква ноќ со шампионите :)

хехехехехее леле кој перверзии на џузепе хехеехеххехехехеххе

п.с. коментаторон па уште се дупи имале шанса шинтер да победат 0-3 во германија муахахахахахахах
п.п.с. честитки до комшиите па се гледаме во полуфинале

10243006.jpg

Денот кога Шалке 04 стана Шалке 05

Син пред некој ден рече дека Мурињо се симнал од коњ на магаре, и одма вечерта изгубија од Милан 3-0. И вечерва ова.

Ја би рекол од кобила на магаре.

Ја мислев Баерн има слаба одбрана ама овие четворица од Интер на чело со Киву и Ранокија во 3 дена ме предомислија.

Браво за Шалке. Изигра мирно и си ги дочека шансите. Да беа малку поангажирани во завршницата можеше и далеку полошо да заврши за Интер. Фарфан некако незаинтересирано ми делуваше денеска плус доби и жолт картон со што ќе го пропушти реваншот. Кај Интер Снајдер и Ето се изедоа кој повеќе ќе испадне себичен. Другиве статисти. 4-0 да се тепа на гостински терен е премногу и за Интер. Шалке е полуфиналист тука

Фала богу што не ги толерираше стартовите на Крауч судијава. Заслужени и двата картони. Онолку фаули од играч во нападот не сум видел. Реал си изигра стандардно во Мурињо стил и си обезбеди пласман уште по првиот натпревар. Само не им требаше последниот гол, ме заебаа на тип играва овде:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom