Н
'Никола'
Гостин
Челзи го доби џек потот.
Зашо не си даде мислење за Баерн - Интер? Ја милсам дека треба приоретет да ти се анализите на твојот тим и противник освен ако веќе не си сигурен во нешто... Или полесно е на други да им ги бериш маките :tv:Дечки не се отпуштајте дотолку со прогнозите..до февруари можи светот да се преврти не само да се смени формата на екипите...има уште многу до првите двобои сигурно некои екипи кои играат очајно во последно(Интер,Баерн,Челзи) ќе ја кренат формата дотогаш и ќе заиграат како што се очекува од нив..можеби на Милан и на Реал Мадрид ќе му падни формата дотогаш а и не играат со слаби противници сепак Лион и Тотенхем не се од вчера....не знам само од каде таков оптимизам кај некои фанови на Милан дека лесно ќе го поминат тотенхем???...па овие две екипи играат сосема различен фудбал и на спората одбрана и средина на Милан ќе му биди многу тешко да ги запри брзите и несопирливите Бејл и Ленон па и Вандерварт и Модрич....ќе видиме до февруари ништо не се знае освен според мене дека Манчестер и Челзи ќе одат понатаму макар и со трет тим да играат бидејќи имаат огромно искуство за оваа фаза на натпревари.....
Тука гледајте малце и за да направите ќар на пример Реал Мадрид според мене нема никаква теорија да победи во Лион бидејќи ќе биди убедливо најуплатениот натпревар во кладилници низ светот и сигурно нема кладилниците да паднат во пропаст за тоа што Реал го победил Лион..размислувајте малце не само да лупате кој ќе оди понатаму ..топка е се врти
Јас си дадов оптимално мислење во мојот фан клуб за Баерн - Интер, немам што да го споделувам моето мислење за мојот тим во оваа тема кога си има посебен фан клуб..а за Милан-Тотенхем да дојдам да коментирам кај вас ќе помислите дека провоцирам а во Тотенхем фан клуб и не е многу посетен па.....како што читаш јас напишав реално што мислам за овој дуел..желбите на страна, но кога ќе погледниш поопширно тоа што го напишав има логика е сега.....Зашо не си даде мислење за Баерн - Интер? Ја милсам дека треба приоретет да ти се анализите на твојот тим и противник освен ако веќе си сигурен во нешто... Или полесно е на други да им ги бериш маките :tv:
Најреално МАЈСТОРЕ,браво !Рома - Шахтар
Милан - Тотенхем
Валенсиjа - Шалке
Интер - Баерн
Лион - Реал М.
Арсенал - Барселона
Манчестер - Марсеј
Челзи - Копенхаген
Реално
Интересна ждребка, многу репризи...
Рома - Шахтар
Милан - Тотенхем
Валенсиjа - Шалке
Интер - Баерн
Лион - Реал М.
Арсенал - Барселона
Манчестер - Марсеј
Челзи- Копенхаген
Ауу, мајсторе ама си ме изнасмеал.... солзи ми течат додека го пишувам постов.Најреално МАЈСТОРЕ,браво !
Тебе ич курот да не те боли бре!Не можам да верувам дека имаш 20 години и дека си толку ретардиран.
Ај ако си толку паметен сакаш да се кладиме дека Челзи ќе го помине Копенхаген?
Ебате ботот...
Ауу, мајсторе ама си ме изнасмеал.... солзи ми течат додека го пишувам постов.
Оти бе, шо? Челзи не можи на Бирмингам гол да му дај, па шо е чудно од Копенхаген да отпадни?Не можам да верувам дека имаш 20 години и дека си толку ретардиран.
Ај ако си толку паметен сакаш да се кладиме дека Челзи ќе го помине Копенхаген?
Ебате ботот...
Аман бе од овие, досадни се веќе секоја година да ги гледам кај плачатЛеле греота Реал :SSS Голем малер ги бие децава : )
Да знајш,и годинава ако не победите јас ќе навивам за ЛИОН....ќе биде интересно,а за тоа кој ќе оди понатаму е рано да се каже :smir:Аман бе од овие, досадни се веќе секоја година да ги гледам кај плачат