NaughtyByNature
Y Child
- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 427
И само од тие останати приказни ти успеа да заклучиш дека никој не е излечен? Хмм.. :raz: Во право си, еве ја тебе ќе ти верувам и на тие што се на чело на здравствените институции, се гледа дека сте вистински загрижени за болните од рак. Yea right..Ова е без врска.
Нема ниеден пациент излечен од неговиот чудотворен лек, само приказни останаа, али тоа е народот сака да верува во вонземјани, чуда, распад на свет во 2012 година.
Па нека верува!
Мене па ми се смешни луѓето што слепо им веруваат на владите и институциите. Само незнам дали се стварно слепи или така им наложува функцијата.Си чул за жолти весници??? Оваа приказна е од таму. Иначе, Бугарија многу поевтино ќе ја кошта да лекува со "леков" отколку да троши пари на скапи радиотерапии, хемотерапии и ред други скапи медикаменти!!! Приказните за мафии се смешни.
А сега ексклузивно само за читателите на Кајгана
вуала, составките на антималигноцитот
АНТИМАЛИГНОЦИТ
С'став:
1 шишенце от 5 мл. с'д'ржа 500 мг. Херба-ацид (активна субстанција от Пеониа Официналис и Фербаскум тапсиформе), св'рзана с химически с аминокиселините: Глицин - 50 мг., L-Аланин - 37,5 мг., L - Валин - 47,5 мг., L - Серин 47,5 мг., L - Цистеин 50,5 мг., L - Аспарагинова киселина - 55 мг. В случаја аминокиселините служат за пренасјане на лечебната субстанција в клетките.
Антималигноцит има pH = 1,5.
И не, не сум Продан Христов.
Од биохемиска гледна точка овие аминокиселини би овозможиле само да го убрзаат процесот на разможување на ракот.
Ајде сеа клуч на темата и доста приказни за мали деца.
И така ти како "експерт" применувајќи "стручна" анализа, ни докажа дека ова не само што не е лек, туку и му помага на ракот да се развие. A ova dole?
Во право сте, имам потполна доверба во лековите што ги пие мајка ми. Е сеа, може попатно и' го сјебаа респираторниот систем, тироидната и срцето, ама јбг, не може и волкот сит и овците на број, нели?Во меѓувреме тој успеал да добие официјален документ дека неговиот изум не е токсичен (потоа уште три пати добивал официјална потврда за тоа), што значи дека не може да му наштети на човечкиот организам.
Берга бил толку уверен во делотворноста на лекот што на еден конгрес неговото значење го споредил со пеницилинот. „Откритието на ‘антималигноцит‘ може да се спореди само со откритието на ‘пеницилинот‘“, им соопштил Берга на колегите.
Луѓе, ако некој дознае како да стигне до леков (real or fake), ве молам нека пише. Веќе изгубив еден близок, не сакам да се случи пак.