¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Тимот ќе даде над 30м евра за играч од кого ќе профитира, ко Агуеро на пример ( му ја спуштија клаузулата до 45м евра, можно е во иднина да се атакува за овој играч ), некој кој ќе биде магнет за спонзори, некој со кого ќе шиткаат дресови, кој ќе биде омилен кај фановите и слично, мислиш за Кварезма некад ќе дадеше толку пари да не беа со истиов овој став и за него ( ваљда ти текнува која еуфорија владееше тогаш за него ) ? Ама он беше тешка пропаст инаку се планираше да биде форсиран у ѕвезда во екипава со која не само што ќе вратат пари него и ќе имаат ќар во иднина, али ништо од тоа.
Не сум наивен, поготово не кога станува збор за факти, батали ги тие масонски заговори со плакнења на очи демек ФФП е само изговор, на место е Се што рекол Морати и било кој друг инволвиран во тимот у тој контекст ( имаш негова изјава од вчера каде вели низ шала дека никој не би сакал да го земе Интер со оглед на финансиската состојба и каде потенцира дека таков не планира да му го даде на својот син ), разгледај малце подетално и појасно ќе ти биде зашто клубот се одлучува да штеди овој период, инаку ние сме свесни дека се потребни играчи а не па они, али еве, Пацини и '' малите '' 10 до 15м евра дадени за него се максимумот од овој тим у моментов, или позајмицата на оној Kарја.
А за Пацини, 10000 пати е бољи од Бјанки, у било кој сегмент, и статистика и игра, ист тип на играчи се со тоа што Пацо е далеку поквалитетен. Во Сити Бјанки беше пропаст, во Лацио исто, да беше добар немаше сигурно да остане да игра во втората италијанска лига.
--- надополнето ---
Па ти од што обожаваш да ми контрираш, уште си убеден дека Рафа собраќаецот е тренер, значи не добар тренер лош тренер, него фудбалски тренер. :tv:
Ништо чудно да се согласиш и со ова со Јонзе, не дека ќе имаш објаснување што како зашто, него онака, од пуста желба за контрирање. :|
Dobro de, vo sushtina istoto go mislime, i ti vikas deka si svesen deka ni trebaat igrachi ama si odbral da molchish, sve okej toa, tvoj izbor.
Mene me machi toa shto na krajot ke dojde deka samo zaradi 40-50 milioni evra (ovie se isti tie 60-70 sto gi spomnuvam sekogas

Ova i na Morati ke mu dojde glupo, a i glupo e, vo rechisi miljarda evra on se pravi "cicija" za 50 milioni, ama ova na krajot na sezonata, i slednata po nea.
Posle so noviot stadion, drug muabet ke pravime, ama toa e drugo, rabotava beshe za ova sezona.