Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
images

може го поштуам највеќе од сите фудбалери на планетава, ама вкусот му е ѓон xD

Kaрактерот пред се брат ! ! ! :)))

пс:Кире , ја те бранам , ти вака ми враќаш .... акооооо !

Хахах , уживај бе :)

Моеш иначе и Уникатниот да го реметиш , тој шо сска цело време :}
Наши сме си,нема лутење тука! Од кал да си ама за Интер да си:tv:,иначе како можел ваква Занети бе што не ми се јавил ке му најдев лепота!:tv:

Мунтари не е повикан а ?
That's how Leo rolls ... :motor:

Педери сте сите..не дојдовте на комар да ве научам како се игра покер.....:)....вечер ќе има нова тура од моја страна и бидете подготвени..,значи 00:01 застанете пред компјутер ако немате попаметна работа или ако не сте со жена до вас.....ќе има нешто спектакуларно..:):)...

За Вучинич одамна се имам изјаснато дека е играчина во секој поглед.....Има силен шут,брз е,силен е,стега голчиња со глава,има карактер,одличен дриблинг,се заградува одлично,добра контрола,мава слободни.....но има еден проблем кај него......тоа што е Црногорец му е најголема мана во животот,едноставно некако човекот ми изгледа неамбициозен и како к*рот да го боли дали ќе изиграл тој добро или неговиот тим ќе победи,,од што го мрзи дури не се ни бричи за да заличи на нешто ебаму шупакот......!

Чудно е што се плука на постари играчи а во тимот перманентен првотимец е Занети. :)
Ван Бомел не верувам дека ќе дојде, сега прв пат гледам ваква информација, може ја пренеле и жабараиве али ја ставиле у некое ќоше едвај да ја видиш од што е сериозна ...
Нејсе, и да дојде, што не верувам, би бил привремена опција до летото, еднаш реков на темава, ќе кажам и пак, сега Креспо да се понуди, ќе плукате на него само ради годините ? Тој муабет со пензионерски домови мене ми е карактерситка за деца од осмо во основно, Дел Пиеро и Инзаги можат лекции да им држат на пола напаѓачи што сега имаат 18,19 или 20 години, сеедно, не гледам тим ко Милан низ годиниве да губел нешто со тоа што го имал Инзаги во екипата.

Кадарен е овој моментален тим за високи дострели, штета што друг го диктира првенствово и што моментално се во една ваква состојба во која не припаѓаат.

Сакам летово да си се врати Крхин па он марига и камбиасо како нивен лидер да ни ја држат средината.
пошто ја сум љубител на 4-3-1-2 формацијата во која тројката се деструктивци, ова ќе ми дојде супер.

Марига,Крхин и Камбиасо!Поголем фејл здравје,ако Марига дал еден гол незначи дека го бива.Мене ми делува изгубено кога е на терен.

40 Секунда ,,, Мунтари тренира Глумење за Пенал. Така да очекувајте против Болоња пенал... :pos: Башка не ми е јасно како тренираат ништо не се гледа,,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom