Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш ли зашто бил толкав минусот оваа година ?
Условот за да Интер има помал минус од 100 милиони е пак да освои тројна круна и пак да шитне играч над 50м евра.
Друга работа, условени се и трендот на загуби да им се намалува, па ете ти и објаснување зашто така постапија, башка тој минус од 150 евра Морати го покри со свои пари, овој наредниов не ...
Условите од тогаш и сега, аналогно на муабетов, не се исти
Абе знам зашто Интер имал толкав минус, се ми е тоа јасно, не ми објаснувај, и знам дека Морати можеше и оваа година да купи играчи од свои пари(спротивно од она што ти го тврдеше цело време) без да наруши финансиски фер плеј, значи е дека не можел, не сакал.
Значи условите се исти, но желбите се различни.

Не мора дискусијата да ја продолжиме по ПП , можеме и тука .
Не верувај на се што ќе прочиташ на нет , за твое добро да не се замараш со вакви работи , како морати рекол дека немаат пари и такви срања . Тоа го праат за да замачкаат очи . Па Морати лаже на офицјален сајт бре , кажува дека до понеделник ( ова го изјавува во петок ) нема да назначи тренер за после неколку саати да го официјализираат доаѓањето на Леонардо .

Па молим ти се немале пари во август а доблие у октовмри

Собрани делови, каде што тврдиш некои работи.
Syn напиша:
Иосоно, во Октомври се претставуваше цела финансиска слика,

За тие пари НЕ ОДЛУЧУВА МОРАТИ, тоа е месец кога се презентира финансиската слика пред акционерите во екипата и тогаш било одлучено дека ке се инкасираат плус 40, не може они секој ден такви состаноци да имаат, ако не се лажам, перманентен е тој термин, крај на Октомври некаде ...

Од кај тоа кога сака може да се свика тој состанок ? Се чека завршување на една цела финансиска година па после да се средуваат нештата у буџетот откако пред бордот на директори ке се претстави сликовито начинот на кој тимот функционирал уз пруходи и расходи.

3. Стандард, во Октомври се дебатира на оваа тема кога е во прашање Интер и кога детално се анализира Се, а не во текот на летниот период ( што како зашто, ко на Тип-он што му реков, мејл до Интер.ит за одговор )

Од inter.it
As per agenda, the budget was approved at the June 30, 2009.
Но, Syn, во право си, има состаноци и во Октомври/Ноември, но тие се за ревидирање на буџетот, она што го прави и пример Македонија со нејзиниот буџет, кога гледа дека фалат пари позајмуваат, кога Интер гледа дека фалат пари, акционерите даваат. Тоа е тоа.

Во буџетот од јуни, се планираат пари за до Јануари.

ЗНАЧИ АКО СЕ САКАЛО СЕ МОЖЕЛО, НЕ ТРЕБАЛО ДА СЕ ЧЕКА 28 ОКТОМВРИ

Оф мори мајкооо....Син се држиш ко чориот за стапот.
Значи, и јас кога го прочитав текстот што го пастираше ти, и јас го имав потполно истиот став како што го имаш ти. И да се случеше муабетов пред 2 недели, јас цврсто на твоја страна ќе стоев. Ама, едно големо АМА!!! Од кај кур бе сега 40 милиони??? Како тогаш немало, сега има. Ќе повторам, колку што Морати не смеј да дава пари од џеб, така и бордот не смее. Значи пак, како тогаш НЕМАЛО, а сега ИМА??? Значи некој не дупи во здрав мозок, како тебе, така мене, така сите...само разликата е што, јас сваќам дека мене, и голем број од другиве не дупеле во здрав мозок, а ти не сваќаш, или несакаш да сватиш со цел да си полемизираме на темава, да не биди досадно...
Еве пак, како можи во август да НЕМА, а сега да ИМА! То се прикаски за мали деца...то ти е исто ко Пол од Спин Сити ко ќе дава изјави на прес конференциите.
Значи еве и ти кажуваш, не знам од каде. Еве и јас не знам од кај се париве. Ама сигурно не никнаја на дрво. Сигурно Бинго не му се падна... дали ме сваќаш која ми е целава поента. Не очекувај ти дека во официјална изјава Морати ќе ти речи, нејчам да купам играчи. Впрочем го кажа тоа сто пати индиректно, со изјавите од стилот дека, Имаме одличен тим, и нема потреба од засилување, имаме верба во тимот, бла бла бла....оти сега тогаш купуваат, па нели имаат верба во тимот?
Ме разбираш која ми е целава поента на муабетов?

офф:

со ова темпо до нова година нова тема:)

ин:) :

За Маскерано мислеле дека нема потреба да се трошат пари бидејќи имавме состав кој освои триплете.
според текстот на Syn ние сме во огомен минус па при триплете не ни беа неопходни засилувања, значи сме можеле да купиме ама зошто да одиме во ушет поголем минус кога 99% нема да земеме лш . Ние одевме на серија а и со овој состав ( при засилен милан ) пак најмалку ќе бевме во борба титула. Ама дојде еден дебил и не упропасти. Сега кога дојдовме на -13 многу јасно дека ќе дадат пари за играчи ебе* долгови ако не дадат пари долговите ќе се дулпираат.

пс. Што се случи со цедињата што излегуваа летово за интер.

^ Уште Џим Кери фалеше да се јави :)

Многу пари некако ми се видоа мене за Ранокија, ајде со надеж дека уште други 2ца идат... :)
Бенитез што отиде е најголем плус :)

За на ранокија пола договор ако дадовме 17 по некоја глупа лоќика вреди 34 :)
Според логикава треба да е засилување на ранк на Видич, Пике .

За на ранокија пола договор ако дадовме 17 по некоја глупа лоќика вреди 34 :)
Според логикава треба да е засилување на ранк на Видич, Пике .
Не, тој вреди 17, ама или Интер ќе и плати на Џенова 17, или Џенова на Интер :)

Ман Сити - Астон Вила 4-0 а Балотели веќе даде 3 гола,како што гледам Тевез е на клупа дали тоа значи дека е пред заминување и тоа токму кај нас!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom