Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе слушнав дека песокот е од Грчка.
Е ќе одев ама сега нема да одам!!!

П.С.
Абе некој има ли инфо дали ќе има и

Eaaaa lokumaades!!! ooo ristee!(квик - квик!)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
:pos2: plos.jpg

Mилина :pipi: Автобуска станица Скопје ... Не..паркинг Скопје.. Шо убаво било Скопје пред 30-40 год..го сменив мислењето,ништо да не се дира ! нека си остане све како у времето на маршалот .. Тито :star:

Дружее Тито, ми ти се кунемоо...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе не сум бил во Скопје јас ама колку што ми имаат раскажувано постарите тоа Тито што го изградил денеска Скопјани неможеле да го искречат.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Абе не сум бил во Скопје јас ама колку што ми имаат раскажувано постарите тоа Тито што го изградил денеска Скопјани неможеле да го искречат.
То Тито што го изградил, сега треба да го рушат Скопјани,многу пари за динамит ќе треба да се сруши све што изградил :wink: Него да не мешаме политики,идам сега до СК Ченто да го сликам :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
То Тито што го изградил, сега треба да го рушат Скопјани,многу пари за динамит ќе треба да се сруши све што изградил :wink: Него да не мешаме политики,идам сега до СК Ченто да го сликам :)
Иди сликај го.Туку и така немаш работа,па ние овде решивме да ти понудиме да бидеш менаџер на плажата?Што викаш?
Ем ќе ја промовираш гордо,ем ќе плаќаш придонеси на државата.Вака ниту плаќаш,а промовираш наши пари.
Ацид е кум на проектот : „Копа-кабана“ проект :pos: :pos:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Eдна слика више од хиљаду речи.

Цитро као успешен бич менаџер (ај кажи после лошо ти мислам :) )

2eebkvb.jpg

ова се...ммм, скопјанките

30aud79.jpg

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.896
Ми се свиѓа бе..бива..:) али ќе ве запамтам сите сега на форумов што сте против ,после ко ќе го разработам местото......нааааааа што ќе ве пуштам :baeh: Или за вас само ќе ви опнам карта,после да ве видам,ко ќе сакате да се сунчате и да се журкате на плажа :pos2:

--- надополнето ---

Иди сликај го.Туку и така немаш работа,па ние овде решивме да ти понудиме да бидеш менаџер на плажата?Што викаш?
Ем ќе ја промовираш гордо,ем ќе плаќаш придонеси на државата.Вака ниту плаќаш,а промовираш наши пари.
Ацид е кум на проектот : „Копа-кабана“ проект :pos: :pos:
А ти колку плаќаш..данок,ако уствари и плаќаш.. месечно ? Тресни цифра :nesvest:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Не е тешко да кажеш нечини,не е добро,за никаде е идејата,затоа е во чек дис аут.Не е страшно да критикуваш барем дел од портокаловата програма,кога си паметен и гледаш дека за никаде сме.Страшно е секој глуп проект да го браниш,макар и на гомна да се гради.Ова е буквален пример кој ја отсликува реалноста во МКД,без разлика за што се фрлаат пари неколку души само подржуваат без никаква основа,важно светецот е во право.Тоа иритира,страшно иритира особено кога доаѓа од млади луѓе кој сметаат дека Нов Зеланд е во Европа.

!
во ниеден пост не спонав дека сум ЗА овој проект,туку спомнав дека само критикуваме,а никој не прашува дали на тие проекти работат луѓе кои издржуваат семејства!!!

еве дај да направиме некоја интернет петиција каде што ќе им доставиме и на градот Скопје и на владата нешто што е приоритет/потреба/неопходно за градот Скопје и неговите граѓани!!!!!!!

од толку "препукувања" можев да одвоиме дел од нашето скапоцено виртуелно време

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
:ијассумстрашен:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Пред 10 години не беше толку загаден :)

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
А плажава е наменета само за сончање така? :smir:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Да, сите што се шетаат ќе бидат остстранети :pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
во ниеден пост не спонав дека сум ЗА овој проект,туку спомнав дека само критикуваме,а никој не прашува дали на тие проекти работат луѓе кои издржуваат семејства!!!

еве дај да направиме некоја интернет петиција каде што ќе им доставиме и на градот Скопје и на владата нешто што е приоритет/потреба/неопходно за градот Скопје и неговите граѓани!!!!!!!

од толку "препукувања" можев да одвоиме дел од нашето скапоцено виртуелно време
Собраќајници
Автобуси
Повеќе зелени површини,наместо вили на Водно
На Бунарџик да се појави некоја фабрика,да не биде празен
Решен собраќаен метеж
Реновирана комплетно железница
Комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа
...........
И има други градови освен Скопје.

Цитро честитки за функцијата,менаџер на „копа-кабана“,се надевам дека си горд на титулата.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
koa ke vidite vakvi curi ke vidime dali nema da idete

Да имаше вакви во Скопје, јас ќе бев Џони Дип.

--- надополнето ---

Ако почнат да рушат се што изградил Тито, ќе остане само камени мост и старата чаршија од цело Скопје.

Kajgana Shop

На врв Bottom