Кој ќе биде најдобриот млад играч на светското во ЈАР 2010?

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Штознам имам некакво чувство за Марко Марин,детето потсетува на Меси(иако е далеку од него)мислам дека ќе блесне на светсково.:toe:

Од другиве Елиа е ѕверка ама незнам колку ќе го игра ван Марвик,Ди Мариа е надежен...

И ја се сложувам за Марин .. Дечкото има страшен потенцијал .. А и Елија прикажа доста технички способности на првиот натпревар со Данска ...

Ej Ej .... Го гледате Mesut Özil? Страшно момче, 21 година, а лом прави во Германската репрезентација, ете на последниот меч тој ги спаси. Да се надевам дека ке изигра најдобро што може од оние другиве млади ѕвезди што ги прават.

И ја се сложувам за Марин .. Дечкото има страшен потенцијал .. А и Елија прикажа доста технички способности на првиот натпревар со Данска ...
Има 23.5 години,постар е од Меси..
Не е во конкуренција..
А што е добар,добар е.

Незнам дали е во конкуренција али детето е ѕвер, до сеа најдобра игра прикажа, од овие младите момци на СП

Alexis SANCHEZ

Озил, Дос Сантос или Алексис Санчез..чија репрезентација стигне најдалеку, ќе биде избран тој..

Не беше доволно што водеше досега, денес два гола и една асистенција, да ја затвориме темава, се знае кој ќе биде најдобар.

Милер,Дос Сантос или Ayew(како и да се чита)..
Милер е во огромна предност(скоро сигурно е дека ќе биде он) пред другите двајца бидејќи многу допринесе за неговиот тим иако Дос Сантос и Ayew се поатрактивни..
Жал ми е што Санчез не е во конкуренција,според мене тој прикажа највеќе(индивидуално) на ова светско првенство(од сите,не само млади)...

Озил според мене....

Боби[Мкд];3637218 напиша:
Всушност Озил ниту е во конкуренција.

Сите родени после 1-ви јануари 1989 се во конкуренција.

А според некои статистики Милер води.:nesvest:
^....

Ozil mislam deka nema druk konkurent

Оезил не е во конкуренција бе... :) (читај погоре)...

Инаку мене најмногу ми е жал за Тони Крос, но има време за него, додека Оезил убиваше на U-21 eвропското, Тони Крос стана најдобар играч и стрелец, на светското U-17(и светски шампион)... Јас мислев дека тој ќе стане најдобар, ама еве го нема ни во стартните 11... :(

Ама европското 2012 ќе игра. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom