Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.861
Поени од реакции
44.299
Значи да не објаснувам,сите знаете како се игра играва..Си одбирате ваш тим,15 играчи и после според постигнувањата на секој натпревар на играчите што ги имате во првиот тим,добивате поени.

Играта можете да ја најдете официјалната страна на ФИФА(клик). Сепак,сеуште не е достапна бидејќи не се знаат сите официјални состави. Од 4ти Јуни ќе може секој да си направи свој тим. Имам направено за неа 2 групи,стандардна Кајгна Лига (код:19183-44998) и Head-to-Head Кајгана Лига(код:19183-45003).

Исто така играта ја има и овде. Aма мислам дека на официјалната страна на ФИФА ќе биде поинтересно..

На официјалната страна на ФИФА мора да се чека до 4ти Јуни за да се состави тимот а јас на британскава страна metro, веќе си го напраив тимот и влегов у лигата нормално. :)

Од 4ти Јуни ќе може секој да си направи свој тим. Имам направено за неа 2 групи,стандардна Кајгна Лига (код:19183-44998) и Head-to-Head Кајгана Лига(код:19183-45003).

Ај ем ин. :zlo::zlo::zlo:

Значи да не објаснувам,сите знаете како се игра играва..Си одбирате ваш тим,15 играчи и после според постигнувањата на секој натпревар на играчите што ги имате во првиот тим,добивате поени.

Играта можете да ја најдете официјалната страна на ФИФА(клик). Сепак,сеуште не е достапна бидејќи не се знаат сите официјални состави. Од 4ти Јуни ќе може секој да си направи свој тим. Имам направено за неа 2 групи,стандардна Кајгна Лига (код:19183-44998) и Head-to-Head Кајгана Лига(код:19183-45003).

Исто така играта ја има и овде. Aма мислам дека на официјалната страна на ФИФА ќе биде поинтересно..

за болдираното еве ја мојата лига
Macedonian league (8010912)

па приклучете се да биде интересно.ја си напраив тим.:smir:

Eве кајгана група

298567-70572

Не можам да се регситрирам на стараната.Ми пишува post code format is invalid.Може некој да ми помогне

Не можам да се регситрирам на стараната.Ми пишува post code format is invalid.Може некој да ми помогне

Скокни го тоа, мислам дека не треба, само тие со ѕвездичка се задолжителни.:wink:

Please enter your House Number/Name and your Postcode below and select Find Address. *House Number/Name:
treba

А може во повеќе групи да влезеш или само во една?

де на другово фентези некој нека објасни на кој начин треба да се внесе (глупиот) пост код . го пишувам цело време со 4 цифри како што и е , и ми вика инвалид код.

Може да бирате тим од сега. Со среќа !

fwcteam.jpg

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom