- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.700
- Поени од реакции
- 85.580
Христијаните надвор од Ирак и Афганистан. Муслиманите надвор од Европа. Fair deal. Секој по дома.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Only in your fucking dreams.Koga togas Islamot ke ja osvoi Evropa. Vie ne treba da se plasite od pakistancite ili drugite muslimani od Azija tuku treba da se plasite od vasite hristijani koi se konvertiraat vo Islam. Taka Evropa ke stane so mnozinstvo Muslimani i bez vojna ke se osvoi Evropa od Muslimanite. Prorokot Muhamed kazal deka ke dojde vreme koga muslimanite ke gi osvojat Konstantinopol i Rim. Konstantinopol padna sega mu e redot na Rim i taka po red cela Evropa. Pozdrav!!
Христијаните надвор од Ирак и Афганистан. Муслиманите надвор од Европа. Fair deal. Секој по дома.
Only in your fucking dreams.
Муслиманковци не можат да си го земат Ерусалим со Израел, па ќе ја земеле Европа...
Полека, но сигурно народот во Европа се свестува..... за брзо време ќе ги исшутираат сите муслиманковци од Европа.
Не само Христијани - Муслимани, британците уште поодамна знаеја дека не треба ни Будисти, ни Хиндуисти, но ни Порториканци, ни Мексиканци, но ни Албанци (христијани - муслимани) но ни МАКЕДОНЦИ (ХРИСТИЈАНИ ИЛИ РИСЈАНИ), но ни Бугари (христијани).
Јас целосно ги поддржувам. Секој по дома. Не може сељак со кавал и со бечви да шета по асфалт во Минхен и Виена, некаде каде што газот на Моцарт и Брамс серел. Не е достоен. Муабетот ми е и за Македонци и за Албанци, ако ме разбра.
Не оти некој не ги сака Македонците, туку не ги сака и Пољаците а не ги сака и Романците, и јас се слагам.
Сето ова нема врска со реалноста. Кој ќе чисти клозети и ќе собира ѓубре ако не се тие “сељаци со кавали и бечви”.Не само Христијани - Муслимани, британците уште поодамна знаеја дека не треба ни Будисти, ни Хиндуисти, но ни Порториканци, ни Мексиканци, но ни Албанци (христијани - муслимани) но ни МАКЕДОНЦИ (ХРИСТИЈАНИ ИЛИ РИСЈАНИ), но ни Бугари (христијани).
Јас целосно ги поддржувам. Секој по дома. Не може сељак со кавал и со бечви да шета по асфалт во Минхен и Виена, некаде каде што газот на Моцарт и Брамс серел. Не е достоен. Муабетот ми е и за Македонци и за Албанци, ако ме разбра.
Не оти некој не ги сака Македонците, туку не ги сака и Пољаците а не ги сака и Романците, и јас се слагам.
--- надополнето ---
Кој муслимани, кој Ерусалим, која црна европа. Абер немаш шо збораш. Кој што ќе земе бре! Ако сака Америка, ни Е нема да се види од Европа. На крај кој те есапи и тебе, и мене, и Бети, и Кети, и искомплексираното асимилирано албанче, НИКОЈ. Ќути бе терај си муабет на теми со културна содржина, уметност, секс, пушење итн...
Друже да не беше САД, Европјаниве сеуште ќе се тепаа помеѓу себе. Но нешто многу добро им иде после 2СВ, барем на оние западните.Хахаха.... Америка.... која Америка бе.... аххх.... ццц... :pos2: Гледаш многу западњачки медиуми затоа така...
Америка...:pos2:
--- надополнето ---
Не бе, грешка си. Само муслиманите надвор од Европа, нешто за кое што Европа секогаш се борела. Инаку не е проблем, слободно, никој нема да ги брка Македонците, Полјаците во Британија. Ќе ги бркаат само муслиманковци.
Проблем е што не се интегрираат во западните општества и исламскиот екстремизам, а него го решаваат далеку од дома преку наметнување на западни вредности ткн. “демократија”.
Значи ни муслиманиве нема да бидат надвор од Европа, а христијаниве ќе бидат надвор од Ирак и Авганистан дури откако ќе си ја завршат работата
Ќе видиме, се согласувам. Само да те потсетам, многупати муслиманите биле шутирани од Европа, како од Пиринејскиот полуостров, Османлиите, во Италија итн...Хаха, е то ќе видиме... За то ќе видиме... хахахахха
А бе викам јас, ова медиумиве....ахх...Друже да не беше САД, Европјаниве сеуште ќе се тепаа помеѓу себе. Но нешто многу добро им иде после 2СВ, барем на оние западните.
Остај такви муабети, ако не беше САД, ќе беше СССР, а можеби и ако беше Хитлер ќе донесеше мир и просперитет...А бе викам јас, ова медиумиве....ахх...
Ако не беа САД ќе беше СССР и толку од филозофијата. И едните и другите донесоа мир.
1.Што се дешава со тие што се конвертираат од ислам во друга религија?Dobro, imate pravo da bidete voznemireni gledajki kako sekoj den raste brojot na converts to Islam. Vi ostanale vam Muslimankovcite da kazete deka trebalo da se brkaat od Evropa (sto e nevozmozno iako ne vi se dopaga toa). Aj ako sakate prvo razberete so grcite, bugarite, srbite za nacijata pa poslem nema problem ke diskutirame i za muslimanite. Pazete da ne ve brkaat vam od tuka komsiive.
"...Ќути бе терај си муабет на теми со културна содржина, уметност, секс, пушење итн.." Abe Piccaso vidi sto si stanal od pusenje, seks, "kulturna sodrzina" hahaha, znaes sto zboruvas?...otrezni se covece.
1.Што се дешава со тие што се конвертираат од ислам во друга религија?