Ти имаш 18 или 8 години?Хахахаха, па оној па застанал со мечот, го сметале Алфа Мужјак. ЛОЛ. Да ги фатим свите заедно да ги треснем од земја XD Гејчине. А женските не беа лоши, посебно една шо имаше
Колку ли си видел ти луѓе со доза LSD во себе?Не е убава слика едноставно да видиш здрави,прави деца во таква положба,исполегнати пијани или со доза LSD во себе као само што да пробале brainwash.
Вистина е дека не знам бројка колку точно сум видел но сум видел и има предзнаци за распознавање ко раширени зеници и паника.Колку ли си видел ти луѓе со доза LSD во себе?
баш ме интересира
а вистината е дека ни ти не знаеш
Пробале braiwash?:pos2:
Каква врска има ова со Врколаци ? =)))) Не можам да ги сфатам родителите на децата.А ова ?!
Препорака внимателно гледај после 1:30
Role-playing по дома, на компјутер, виртуелниот свет.Да, доколку имаш таква желба. It's called role-playing, get over it
После ова мислам дека треба да се размисли дали треба да се спречат тие деца да го прават тоа што го сакаат, или ваквите како тебе кои се агресивни само поради нечиј изглед.
Кажи ми ЗОШТО би им го направил тоа?
Можеби сега не, но дај им време! Дај им шанса на децата да се покажат!Врколаци. Гледам многу заканувачки се однесуваат ...
Почит и стравопочит се две сосема различни работи.Може да се споредат со валута која има “златна позадина“ и fiat-currency...Хаха.
Само да не се чудиш кои деца си ги тепаат или недај боже убиваат родителите. Оние кои немаат стравопочит, а стравопочит без некоја воспитна неможе. Се знае кој треба да поставува услови и кој кого направил и издржува а не тате ако не ми дадеш 500ден ќе те гризнам по врат...
--- надополнето ---
Види, од култура, поточно суб-култура (доминантно музичка култура) до општествени групи (организирани и актвини) до култови и секти има разлика како од Гевгелија до Лондон.
Да тотален феил е, затоа се плашам да излезам надвор зошто ме демнат врколаци кои се качени на дрвата се од Гевгелија до Триглав.Финтата “јас сум те направил јас те ранам ќе играш по мое“ е тотален феил.Практикувана на Балканот со векови со катастрофални резултати.Во Македонија продуцирала генерација по генерација бескичмењаци,кукавици,опортунисти и кодоши...
Феил.Илузорната сигурност која ти ја имаш бидејќи балканскиот начин на воспитување спречил појава на бизарни квази-субкултури ќе ја снема кога одсуството на врколаци по дрва ќе биде надополнето со хаубици,бомбардирање,масакри,зверства од средновековен тип и сето она кое, така сигурен, не си приметил дека се случило “од вардар до триглав“ последно време...а и ќе се случува пак секако...скоро секоја генерација го добива своето следување војна тука...Да тотален феил е, затоа се плашам да излезам надвор зошто ме демнат врколаци кои се качени на дрвата се од Гевгелија до Триглав.
Башка има и психопати, убијци кои се шетаат како Џек д Рипер, со калаши влегуваат во училиштата и убиваат професори и соученици, потоа следат секакви манјаци и педофили кои играат шах со мали деца пред кооперација.
Абе ова Балканов е страв и трепет. Хорор филм. Се поради начинот на воспитување (шамарење) на децата...
Да, токму така.Феил.Илузорната сигурност која ти ја имаш бидејќи балканскиот начин на воспитување спречил појава на бизарни квази-субкултури ќе ја снема кога одсуството на врколаци по дрва ќе биде надополнето со хаубици,бомбардирање,масакри,зверства од средновековен тип и сето она кое, така сигурен, не си приметил дека се случило “од вардар до триглав“ последно време...а и ќе се случува пак секако...скоро секоја генерација го добива своето следување војна тука...
Да,во голем дел и поради таквото воспитување,каде никогаш не се надминува инфантилната фаза и некои фиксации кои остануваат до крајот на животот а кои се секогаш добредојдени за некои структури..но тоа е веќе оф-топик...
Што знам јас не би се уплашил премногу да имам дете и да ми каже “еееј јас станав врколак“...носејќи некаква комична облека и филмајќи се во тој стил...
Од друга страна би се извадил од памет да почнува да покажува склоност кон носење униформа и пеење некакви чудни песнички...