Тинејџери - Врколаци!

• Креатор на темата Дамјан_Amstaff
  • Време на започнување

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Хахахаха, па оној па застанал со мечот, го сметале Алфа Мужјак. ЛОЛ. Да ги фатим свите заедно да ги треснем од земја XD Гејчине. А женските не беа лоши, посебно една шо имаше :drk: :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Хахахаха, па оној па застанал со мечот, го сметале Алфа Мужјак. ЛОЛ. Да ги фатим свите заедно да ги треснем од земја XD Гејчине. А женските не беа лоши, посебно една шо имаше :drk: :D
Ти имаш 18 или 8 години?

Г

Господ

Гостин
Мислам дека Дамјан е во право.
Самата појава зрачи негативна енергија.
Целите зацрнети као да се вратиле од погреб,тужни во лицата се бутаат по ќошеви на улички,едноставно не е ок.
Кога ќе видам некој таков на метал свирка не знам дали е свирка или помен.
Едноставно црната како боја што ја практикуваат е знак дека нешто не е ОК.
Башка металчиштана види шо го напраија паркот,летно време е крш.
Зборам како движење металци,мртовци,темничари,зацрнети шо се пијанчат и после маме ебаваат на паркот.
Не е убава слика едноставно да видиш здрави,прави деца во таква положба,исполегнати пијани или со доза LSD во себе као само што да пробале brainwash.

Секој по своето,мене ми е одбивно.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.227
Поени од реакции
84.191
Не е убава слика едноставно да видиш здрави,прави деца во таква положба,исполегнати пијани или со доза LSD во себе као само што да пробале brainwash.
Колку ли си видел ти луѓе со доза LSD во себе?
баш ме интересира
а вистината е дека ни ти не знаеш

Пробале braiwash?:pos2:

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
А ова ?!
Препорака внимателно гледај после 1:30

Г

Господ

Гостин
Колку ли си видел ти луѓе со доза LSD во себе?
баш ме интересира
а вистината е дека ни ти не знаеш

Пробале braiwash?:pos2:
Вистина е дека не знам бројка колку точно сум видел но сум видел и има предзнаци за распознавање ко раширени зеници и паника.
Иначе CIA има користено LSD за перење мозок :pos:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Да, доколку имаш таква желба. It's called role-playing, get over it :D
Role-playing по дома, на компјутер, виртуелниот свет.
Во реалноста (реалниот свет) биди си нормална персона за да не почнеме и ние фанацтиците по Counter Strike да играме во реалноста (еден сервер со врколаци - терористи)

В

Вори

Гостин
После ова мислам дека треба да се размисли дали треба да се спречат тие деца да го прават тоа што го сакаат, или ваквите како тебе кои се агресивни само поради нечиј изглед.
Кажи ми ЗОШТО би им го направил тоа?

Глеам се попаливте..

ЗАЕБАНЦИЈА?Сфаќате или слабо нешто...?

Мада би им направил нешто од наведеното,ама не се.
За вакви фрикови,така треба.
Дали имаат родители овие деца ме интересира и како ги воспитувале?
Па самиот наслов на темава е језив,Тинејџери-Врколаци,самиот наслов кажува на нешто што е ненормално,што е необично и болно.
И не е само изгледот,туку во глобала гледам..

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Врколаци. Гледам многу заканувачки се однесуваат ...
Можеби сега не, но дај им време! Дај им шанса на децата да се покажат!
Ајде јас пак после некое време ќе изигравам Blade... интересно ќе да е.

В

Вори

Гостин
Ме интересира,што мислат родителиве за оваа појава од овој што ги брани....

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Хаха.
Само да не се чудиш кои деца си ги тепаат или недај боже убиваат родителите. Оние кои немаат стравопочит, а стравопочит без некоја воспитна неможе. Се знае кој треба да поставува услови и кој кого направил и издржува а не тате ако не ми дадеш 500ден ќе те гризнам по врат...

--- надополнето ---

Види, од култура, поточно суб-култура (доминантно музичка култура) до општествени групи (организирани и актвини) до култови и секти има разлика како од Гевгелија до Лондон.
Почит и стравопочит се две сосема различни работи.Може да се споредат со валута која има “златна позадина“ и fiat-currency...
Секоја џукела може да предизвика стравопочит,посебно кон дете кое е психо-физички инфериорно во поглед на родителот...
Почит од друга страна тешко се заработува но тоа останува како релана вредност.Стравопочитта се базира на страв,стравот е омраза и секогаш страво-почитувачот ќе е спремен да го изигра страво-почитуваниот,само ако дојде до шанса...тие убиваат и тепаат...
Финтата “јас сум те направил јас те ранам ќе играш по мое“ е тотален феил.Практикувана на Балканот со векови со катастрофални резултати.Во Македонија продуцирала генерација по генерација бескичмењаци,кукавици,опортунисти и кодоши...

За децава...врколаци,вампири,вештици,вештери...ма нека си играат децата...(клаузула 1-се додека не сметаат на друг...:star:) така само ќе го надминат инфантилизмот на здрав начин и нема да постојат 60 годишни “трекери“ кои се замислуваат дека се Спок...

другите манифестации на инфантилизам во поодминати години се еден од адутите на секоја власт и религија...
:vozbud:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Финтата “јас сум те направил јас те ранам ќе играш по мое“ е тотален феил.Практикувана на Балканот со векови со катастрофални резултати.Во Македонија продуцирала генерација по генерација бескичмењаци,кукавици,опортунисти и кодоши...
Да тотален феил е, затоа се плашам да излезам надвор зошто ме демнат врколаци кои се качени на дрвата се од Гевгелија до Триглав.
Башка има и психопати, убијци кои се шетаат како Џек д Рипер, со калаши влегуваат во училиштата и убиваат професори и соученици, потоа следат секакви манјаци и педофили кои играат шах со мали деца пред кооперација.

Абе ова Балканов е страв и трепет. Хорор филм. Се поради начинот на воспитување (шамарење) на децата...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Да тотален феил е, затоа се плашам да излезам надвор зошто ме демнат врколаци кои се качени на дрвата се од Гевгелија до Триглав.
Башка има и психопати, убијци кои се шетаат како Џек д Рипер, со калаши влегуваат во училиштата и убиваат професори и соученици, потоа следат секакви манјаци и педофили кои играат шах со мали деца пред кооперација.

Абе ова Балканов е страв и трепет. Хорор филм. Се поради начинот на воспитување (шамарење) на децата...
Феил.Илузорната сигурност која ти ја имаш бидејќи балканскиот начин на воспитување спречил појава на бизарни квази-субкултури ќе ја снема кога одсуството на врколаци по дрва ќе биде надополнето со хаубици,бомбардирање,масакри,зверства од средновековен тип и сето она кое, така сигурен, не си приметил дека се случило “од вардар до триглав“ последно време...а и ќе се случува пак секако...скоро секоја генерација го добива своето следување војна тука...

Да,во голем дел и поради таквото воспитување,каде никогаш не се надминува инфантилната фаза и некои фиксации кои остануваат до крајот на животот а кои се секогаш добредојдени за некои структури..но тоа е веќе оф-топик...

Што знам јас не би се уплашил премногу да имам дете и да ми каже “еееј јас станав врколак“...носејќи некаква комична облека и филмајќи се во тој стил...
Од друга страна би се извадил од памет да почнува да покажува склоност кон носење униформа и пеење некакви чудни песнички...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Феил.Илузорната сигурност која ти ја имаш бидејќи балканскиот начин на воспитување спречил појава на бизарни квази-субкултури ќе ја снема кога одсуството на врколаци по дрва ќе биде надополнето со хаубици,бомбардирање,масакри,зверства од средновековен тип и сето она кое, така сигурен, не си приметил дека се случило “од вардар до триглав“ последно време...а и ќе се случува пак секако...скоро секоја генерација го добива своето следување војна тука...

Да,во голем дел и поради таквото воспитување,каде никогаш не се надминува инфантилната фаза и некои фиксации кои остануваат до крајот на животот а кои се секогаш добредојдени за некои структури..но тоа е веќе оф-топик...

Што знам јас не би се уплашил премногу да имам дете и да ми каже “еееј јас станав врколак“...носејќи некаква комична облека и филмајќи се во тој стил...
Од друга страна би се извадил од памет да почнува да покажува склоност кон носење униформа и пеење некакви чудни песнички...
Да, токму така.
Балканскиот начин на воспитување спречи и тек ќе спречува (иако сум космополита и прогресивец сепак кога се работи за домашно воспитание, млаку шамарење) хо подржувам тотално и бесцелно!

Тоа дека било надополнето со масакри и други воени злосторства не се должи на домашното (балканско воспитување) туку на надворешни фактори и влијанија (курвата Вавилонска и ретардираните каубојци) но тоа е веќе трета тема...

Балканецот е сеуште див. Дај му ТОТАЛНА слобода + изопачени и банални глобалистичи зачин од суб - култури и социолошки феномени ќе добиеш хорор во буквална смисла.
Лоша идеја е див Балканец да го игра истото оро кое го играат ретардираните каубојци (иако не играат оро де...).
Значи нашите деца не треба да потпаднат тотално под тие влијанија.
Не сме ретарди ние иако имаме некои комшии кои мноогу потсеќаат на такви.

Како и да е, ваквите појави треба да се спречуваат и санкционираат by any means necessary, зошто голема е можноста да излезат од контрола знаејќи го денешното гнило и болно модерно општество, посебно кога тоа ќе се помеша со нашите Балкански адети...

Kajgana Shop

На врв Bottom