Дали и вие сте го добиле тој повик?

• Креатор на темата Креатор на темата ScArFaCe_K4
  • Време на започнување Време на започнување

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Веб-сајт
www.myspace.com
Пред некој ден ми ѕвонеше +359999361180. Седев со другари, го спомнав бројот и еден другар примети дека и на него му има ѕвонето истиот број. Синојка пак ми ѕвонеше истиот број. Проверив на интернет има многу повеќе што се жалат дека им ѕвони бројот. Некои искуства вие да не имате, или знаете нешто повеќе во врска со ова?:smir:

Не ми се верува еј ..
ја читам темава и ми заѕвони истиот број ...

Не не, не кренав. Не ни сакам за да не ми ја исцица цела сметка па да си го драпам мевот кога ќе дојде време за наплата. Прашувам вака да не има некој нешто повеќе информации во врска со бројов.

Не не, не кренав. Не ни сакам за да не ми ја исцица цела сметка па да си го драпам мевот кога ќе дојде време за наплата. Прашувам вака да не има некој нешто повеќе информации во врска со бројов.
Тој ти ѕвони, а тебе ќе ти се троши од сметката а...?:tapp:
Онтопик:

Што и да е нешто смрди. Бугарски е бројот и нај веројатно сакаат да направат некоја превара. Не дигајте и не се јавувајте.

најверојатно си видел(има објаснување од каде доаѓа повикот и зошто можеби доаѓа)

http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/359999361180

И мене ми има ѕвонато пред неколку недели.

Коментариве што се оставени на сајтов у главном пишува дека им спушта, а само еден/на од Австралија има праено муабет. Сеа дали е вистина или не, незнам.

I got a call from this number as well. I actually got an answere, it was a woman called Natalie, and it was from Bulgaria....... I was told that it was her sister who rang, and that she had left for work.......
Weird. BTW Im from Australia

П.С. Бројов на Австралиски, Јапонски и Македонски броеви врти. Зошто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom