Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Анѓела напред откако ми испадна Мима не е ништо интересно , Гоце си остана самобендисан , Слаѓан напорен , така да нека победи МОЛКОТ и девојка што барем не вреѓаше а тоа е Анѓела ...(знам дека ако тоа се деси Слаѓан ќе легне болен) хахаха

Од она малку што го гледав, претежно на почетоков од третата фаза, нај онака експониран и нај фаца беше Слаѓан... Така што мислам дека тој е со најголеми шанси да победи, ама ништо чудно и другиве да победат... :)

конечно ќе заврши,уште фарма да заврши и малку раат да бидеме од реалниве шоуа ,сакам малку пауза од вакви работи по телевизииве кајда да свртам даваат некое реално шоу

Одма им ја скрои програмата за телевизиите за наредниов период... Иако жалам, за помалку од два месеца почнува Велики Брат.

абе арни си се реалните шоуа,да не се тие у замена ќе има 1-2 + сапуници!!!

Јас мислам дека Гоце или Анџела ќе победат!
Инаку еве сега има на Канал5 прегледи од минатите недели.
И гласањето трае до полноќ т.е 23:59.

Ги провоцираше,ги нервираше,ги вреѓаше,им го плескаше во лице и пак победи.
Браво бе Слаѓо :)

Ај бе ако ништо друго барем најписмен беше таму у шоуто...другите беа со 4то одд... две реченици не знаеа да сврзат :toe:

заврши срањево?????Сеа ке може да пуштам тв бес уплав дека ке налетам на овие реалити срање? Ајде и фарма нека заврши па белким ке им текне да пуштат некој ДОБАР ФИЛМ- значи не цигански серии

Слаѓо победил,мислам дека и заслужено али мајка му Вмро Дпмне,како што слушнав а и Канал 5 мислам дека Вмровска телевизја е..

Proektot e na najdobriot menager vo Makedonija IVAN S. MIRCEVSKI, zatoa i bese volku dobar kolku sto bese.KRSSSSSSSSSSSSS
Nek si odi doma, Mircevski ja za*ba televizijata, ja propadna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom