Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

M

MIL

Гостин
Анѓела напред откако ми испадна Мима не е ништо интересно , Гоце си остана самобендисан , Слаѓан напорен , така да нека победи МОЛКОТ и девојка што барем не вреѓаше а тоа е Анѓела ...(знам дека ако тоа се деси Слаѓан ќе легне болен) хахаха

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Од она малку што го гледав, претежно на почетоков од третата фаза, нај онака експониран и нај фаца беше Слаѓан... Така што мислам дека тој е со најголеми шанси да победи, ама ништо чудно и другиве да победат... :)

конечно ќе заврши,уште фарма да заврши и малку раат да бидеме од реалниве шоуа ,сакам малку пауза од вакви работи по телевизииве кајда да свртам даваат некое реално шоу
Одма им ја скрои програмата за телевизиите за наредниов период... Иако жалам, за помалку од два месеца почнува Велики Брат.

Член од
6 мај 2010
Мислења
226
Поени од реакции
85
абе арни си се реалните шоуа,да не се тие у замена ќе има 1-2 + сапуници!!!

Плавиот

Изет Фазлиновиќ
Член од
26 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
2
Јас мислам дека Гоце или Анџела ќе победат!
Инаку еве сега има на Канал5 прегледи од минатите недели.
И гласањето трае до полноќ т.е 23:59.

В

Вори

Гостин
Ги провоцираше,ги нервираше,ги вреѓаше,им го плескаше во лице и пак победи.
Браво бе Слаѓо :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ај бе ако ништо друго барем најписмен беше таму у шоуто...другите беа со 4то одд... две реченици не знаеа да сврзат :toe:

Z

Zoza

Гостин
заврши срањево?????Сеа ке може да пуштам тв бес уплав дека ке налетам на овие реалити срање? Ајде и фарма нека заврши па белким ке им текне да пуштат некој ДОБАР ФИЛМ- значи не цигански серии

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Слаѓо победил,мислам дека и заслужено али мајка му Вмро Дпмне,како што слушнав а и Канал 5 мислам дека Вмровска телевизја е..

Член од
17 август 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Proektot e na najdobriot menager vo Makedonija IVAN S. MIRCEVSKI, zatoa i bese volku dobar kolku sto bese.KRSSSSSSSSSSSSS
Nek si odi doma, Mircevski ja za*ba televizijata, ja propadna

Kajgana Shop

На врв Bottom