Трка Водно 14-16.05.2010

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не видов колку год има ама и доста постари од него идат само за сеир да гледаат :S
Иначе екипата е проверена од шампионска гаража е искочена колата братучетми ја вози јас му помагам. иначе се работи за бело југо без налепници само број
Имавме проблем со бензинската пумпа до 6 илјади обртаи вртеше погоре нејкеше да чуе трокираше остануваше без бензин. За тоа трокирање извади топ време што значи дека колата држи добро останаа да се остранат уште ситни проблеми и следната трка целиме кон високо место :vozbud:

на видеово се слуша како трокира
Давате круг околу Југото :vozbud:? Јас давам кафе, па можиме да се издоговориме во некоја прилика да се запознаеме... ме интересираат детали што, зошто, како, каде, колку...

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Давате круг околу Југото :vozbud:? Јас давам кафе, па можиме да се издоговориме во некоја прилика да се запознаеме... ме интересираат детали што, зошто, како, каде, колку...
Договорено колата е кај мене во двор може да ја ѕирнеш кога ке доаѓаш накај ск пиши :smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Договорено колата е кај мене во двор може да ја ѕирнеш кога ке доаѓаш накај ск пиши :smir:
Ск сум, одам до Битола за продолжениот викенд... па кога ќе се вратам ќе пишам ПП за да се договориме што како каде :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Денеска нешто си играв и успеав да склопам едно клипче од трите сезони што се натпреварува братучедми има јаки моменти повеќе се слики а има и по некое видео :smir:

[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=1621038656&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1384476864889[/video]
На брзинка го направив и немав при рака слики од прогласување и пехарите ама ке направам update и ке биде комплетно :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Денеска нешто си играв и успеав да склопам едно клипче од трите сезони што се натпреварува братучедми има јаки моменти повеќе се слики а има и по некое видео :smir:

[video]http://www.facebook.com/profile.php?id=1621038656&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1384476864889[/video]
На брзинка го направив и немав при рака слики од прогласување и пехарите ама ке направам update и ке биде комплетно :)
dobro klipce a kaj mu e pezoto sea pa yugo vozi?

Член од
24 јуни 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали знај некој кога ке биди трката во крушево?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Дали знај некој кога ке биди трката во крушево?
За жал оваа година нема да се вози Крушево а ми беше една од најомилените трки не заради возењето најак провод сме имале таму секогаш :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom