Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

• Креатор на темата Креатор на темата Bavarecot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нека им е.
Иначе многу се нервирам шо на трибина им даваат пехари и други чуда нема атмосфера кога креваат пехар. Што убаво си беше кога го даваа пехарот доле одма атмосфера чуда летаат ама ај они си знаат.:toe:

me zacudi murinjo malku
ne se raduvase kako malo dete kako so prave obicno :):)

Честито нека им е.
Иначе многу се нервирам шо на трибина им даваат пехари и други чуда нема атмосфера кога креваат пехар. Што убаво си беше кога го даваа пехарот доле одма атмосфера чуда летаат ама ај они си знаат.:toe:

like

Џабе брат тоа ти е. Гледаш се е бизнис сега, се кроз пара гледаат не гледаат убавина квалитет, исто како сега што го играат фудбалов за пари не како порано од срце.:toe:

Честитки за интер и нивните навивачи и секако за маестро Мурињо...дефинитивно најак стратег е, а и најак ПР менаџер има, попопуларен е од Обама!
Си заслужија, секоја чест...а за овие другиве, паломи, јбг...
позз

Честитки за Интер и за Пандев, сосема заслужено ја освоија титулата.
За Мурињо неам зборови, феноменален е, само и он е човек и е на праг да ја направи најголемата грешка...

дајте слики пандев со знамето!!!

Ајде честито понеда на Интер. Не ми се направи ќејфот што освоија ама мора да се честита, поготово затоа што и немав некој омилен во финалево, но секогаш сум анти-мурињо, така да повеќе го симпатишав Баерн.
Бтв прво финале после 1998 од ЛШ кое не го гледав:) Изгледа дека не згрешив :wub:, бидејќи ме известија дека било очајно финале, или грешам :)

Ајде честито понеда на Интер. Не ми се направи ќејфот што освоија ама мора да се честита, поготово затоа што и немав некој омилен во финалево, но секогаш сум анти-мурињо, така да повеќе го симпатишав Баерн.
Бтв прво финале после 1998 од ЛШ кое не го гледав:) Изгледа дека не згрешив :wub:, бидејќи ме известија дека било очајно финале, или грешам :)

за кого како брат, за интерашите беше лудница, за баерн беше мизерно, занеутралните просечна утакмица :)

ај честито на сите навивачи на Интер!!!
Пандев што ми го направи филмот со македонското знаме :vozbud:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

жалам за Баварците, заслужија барем гол да постигнат.

Честитки за Интер :) честитки за Пандев и да му се множат титулите :)))) браво за излегувањето со Македонското знаме и ајде ставете слики ако има да го ѕирнеме пак Гоки со знамето :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom